Franske vafler – ja tak!

Franske vafler – ja tak!
Franske vafler – på den sunde måde 😉

Mine tøser fik mig forleden overtalt til at købe en toastmaskine. Jeg har lidt en aversion imod de maskiner, for jeg har tidligere spist liiiiiidt for mange toasts, og de var bl.a medvirkende til min voksende overvægt.
Men Tefal har lavet en ny udgave af deres toastmaskine. Nu kalder de den for: Tefal Snack Collection
Det smarte er at man kan skifte pladerne ud i maskinen (det ved jeg godt at man også kan på nogle af de tidligere maskiner) Der er ialt 12 forskellige plader, så der er en plade til hver en lejlighed. Jeg blev grebet af smartheden i maskinen og dens multifunktion, så jeg bestilte en, med dertilhørende 4 plader: Franske vafler, almindelig toast, pirogger og doughnuts 🙂

I aftes lavede jeg den lækreste sandwich på pladen til franske vafler:

IMG_7122

Der er meget få kalorier i herligheden, og den mætter forrygende.
Opskriften kommer her:

‘Brød’:

75g. kikærter

20g. spinat

Lidt urtesalt

Lidt vand

1 æg

Bland ingredienserne i din blender, indtil det bliver som en tynd dej.
Spray gerne pladerne med lidt sprayfedtstof.
Hæld blandingen ud i det varme vaffeljern (der er ‘dej’ nok til 2 ‘brød’)
Luk låget på maskinen, og lad den bage i ca. 5-6 minutter (alt efter varmeintensiteten på din toastmaskine)

Fyld:

70 g. tun

50 g. hytteost

Lidt hakket løg

Lidt urtesalt

Peberfrugt

Rør fyldet sammen, og læg det ovenpå det færdige ‘brød’ og læg det andet ovenpå, og vupti, så har du den lækreste og meget sunde sandwich 🙂

Velbekomme!

Lad mig gerne høre hvad du synes om retten, når du har prøvet den.

Lige nu er pigerne igang med at lave dej til doughnuts – og nej, de er ikke spor sunde 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.