Fremtidsplaner for 2016

Fremtidsplaner for 2016

Mine fremtidsplaner for 2016 er, som jeg skrev for et par dage siden, det næste store skridt, og udfordring: Sammenflytningen med min kæreste til sommer. Jeg glæder mig, men jeg er også bange. Ikke bange i ordets egentlige forstand, men mere nervøs for det ‘ukendte’.
Jeg har aldrig prøvet at flytte sammen med nogen, andet end dengang jeg var 19 år og nyudsprunget student. Dengang flyttede jeg direkte hjemmefra og sammen med min kæreste, som sidenhen blev min ægtemand og mine børns far.
Da vi i 2009 bliver skilt, har jeg siden da ikke boet sammen med nogen, andet end mine unger, naturligvis 🙂

Det kan godt skræmme mig lidt. Jeg har i 7 år haft ‘enevælde’ og kunne gøre tingene på min måde. Snart skal jeg acceptere at tingene kan gøres på en anden måde også. Snart skal jeg til at dele fjernbetjeningen med en anden. Det lyder måske lidt komisk, at jeg skriver det, men det er jo netop essensen af at have boet alene (som den eneste voksne) i så mange år, at man er vant til at styre det hele selv – også hvad man skal se i TV!

Jeg glæder mig selvfølgelig også. Ellers var jeg jo ikke gået med til at vi skal flytte sammen 🙂
Jeg glæder mig til at vi bliver to om at ‘holde hus og have’.
To om at deles om hverdagen.
Ikke at skulle kravle i en tom seng hver aften.
At kunne dele sorger og glæder, uden at skulle gøre det via en telefon.
At få en hverdag der ligner noget hen ad en ‘almindelig’ families.
At slippe for, hele tiden at være på vej (besøge kæresten hver weekend).
At få vores fælles drømme opfyldt hen ad vejen, som årene går.

flytte

Det at være nogens kæreste, kan være en udfordring, når man som jeg nåede at være single i ca. 5 år, inden jeg fandt min kæreste. Men jeg synes selv at det er lykkedes helt godt – altså hvis du spørger mig 😉

Jeg har ændret mig radikalt, siden jeg var gift med min eksmand. Dengang var jeg sq nok ikke verdens mest sprudlende kvinde, som havde masser af overskud og energi. Det kan der naturligvis være mange årsager til, men det er fortid nu 🙂
Jeg har brugt mine singleår til at finde mig selv. Mig selv, HELT inde i hjertet. Og fundet ud af hvad jeg vil med livet. Hvad der er vigtigt for mig, for at jeg trives.

Jeg har opdaget at trofasthed og loyalitet er MEGET vigtigt for mig. Det samme er gode og stabile, rammer som gør at hverdagen fungerer uden unødvendige forhindringer.
At få lov til, bare at være mig som jeg er, og at blive elsket for det.
Jeg har også fundet ud af, at det betyder utroligt meget for mig at have en forudsigelig hverdag. At jeg ved at aftaler bliver overholdt. Det gør mig tryg og glad.
Og når jeg er tryg og glad, er jeg fyldt med energi og overskud.

What’s not to like?

Men jeg kan stadig ikke frasige mig, at jeg er lidt (meget) spændt på den kommende flytning. Jeg og pigerne skal til at skabe os et helt nyt netværk. Pigerne har boet her i Strib hele deres liv, så det er ca. 18 års minder vi lægger bag os. Det bliver med vemod i hjertet, men det bliver forhåbentligt opvejet af alt det nye og spændende der venter os i det nye kapitel af vores liv.
Og jeg er 100% sikker på at min kæreste (og hans familie) vil gøre alt hvad der står i hans magt for at integrere os på bedst mulig vis (han har allerede lagt store planer med min yngste datter på 15 hvordan hun skal have hendes værelse – der kommer vist ikke til at mangle noget 🙂 )

Kender du det? Frygten eller usikkerheden for det ukendte?

Hvordan klarede du det? Hvordan gik det?

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.