Frøken Leth som gæsteblogger

Frøken Leth som gæsteblogger

I dag er jeg gæsteblogger hos Line der har den super gode blog mad-til-mor.dk

Jeg blogger om sundhed i hverdagen, og du kan læse blogindlægget her.

Det er rigtig sjovt at være gæsteblogger. Man kommer for det første bredere ud til nye læsere, men man får også et bredere netværk inden for bloggerverdenen. Jeg synes det er virkelig spændende og interessant at skrive for andre, og at andre skriver for mig. Det giver et frisk pust, og nye øjne på den måde jeg skriver på 🙂

Hvis du har en blog, eller der er en skribent gemt inde i dig, og du kunne tænke dig at blive gæsteblogger hos mig, så tøv ikke med at kontakte mig på mail: kiraleth@gmail.com 

Hav en dejlig søndag aften.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.