Gæsteblogger: Stella Due

Gæsteblogger: Stella Due

At bruge genbrugsglas til menukort

Hej alle sammen. Jeg hedder Stella Due og har i dag fået æren af at gæsteblogge hos Frøken Leth. Det er jeg rigtig stolt af og vil selvfølgelig fortælle lidt om hvem jeg er.
Jeg er livstilsblogger på www.stelladue.dk, hvor jeg deler ud af mine oplevelser, DIY, opskrifter, min taekwondo, min passion for fotografering og meget mere.
Mit blogindlæg handler i dag om genbrug, og hvordan vi kan bruge det. Læn dig tilbage og bliv inspireret:
 
DIY med genbrugsglas

Jeg er en stor fan af genbrug og er dybt fascineret over hvor mange kreative ting man kan lave. Denne gang har jeg valgt genbrugsglas fra Urtekrams mosede tomater.

Årsagen til dette genbrugsprojekt er, at jeg skulle finde på noget som kunne præsentere menukortet til vores konfirmation.

Man kan præsentere menukort på mange måder, men jeg vil gerne holde mig til vores tema til konfirmationen som er STEN SIKKERT og derfor synes jeg disse glas fungere perfekt.

Ideen skal selvfølgelig deles med jer

Du skal finde nogle pæne glas. En facon og en størrelse som passer til det du skal bruge dem til. Det kan være genbrug af syltetøjsglas, glasset fra dine elskede rødbeder eller som jeg glassene fra Urtekrams mosede tomater.

Til mit projekt har jeg selvfølgelig valgt at fylde mine glas med sten og sand for at fuldende temaet.

Jeg har blot printet menukortet ud, klippet det til og limet det fast på orange karton. Jeg fandt i øvrigt snoren hos Søstrene Grene og havde selv en god lim.

Vi fik 5 borde til festen og hvert bord fik deres eget menukort. Så var gæsterne ikke i tvivl om hvad der skulle være plads til nede i deres mavser, tihiii.

I første omgang havde jeg kun lavet dekorering med snor på midten af glassene, men syntes der manglende et eller andet. Derfor fik alle glassene en omgang snor om halsen også.

Resultatet taler for sig selv:

Jeg er SÅ tilfreds og er sten sikker på, at vores gæster synes det samme, tihii.

Genbrug dit genbrug

Efter konfirmationen skulle mine genbrugsglas med hjem. Det er sten sikkert, at de skal bruges her hjemme også. Jeg kan nemlig bruge dem til lys fordi omkredsen på glassene passer til fyrfadslys.

På den måde kan mine dekorative genbrugsglas både bruges ude på terrassen her til sommer og inde til efteråret. Det kan ikke blive mere genbrug!

Rigtig god fornøjelse alle sammen. Det var rigtigt hyggeligt at få lov at være gæsteblogger for en dag her hos Kira. I er velkommen til at besøge mig på www.stelladue.dk.

Tusind tak Kira.

Stor hilsen fra StellaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.