Hvad der gemte sig på den anden side af hækken

Hvad der gemte sig på den anden side af hækken
I går var ældstedatteren og jeg på eftermiddagsudflugt

Efter at gårdhaven er ved at være på plads, mangler jeg lige nogle små finesser, så som et plante-/pyntebord. Det må gerne se lidt vejrbidt ud, så min kæreste har lovet at han gerne vil bygge et til mig, af nogle gamle gulvplanker eller lignende.
Han foreslog at jeg kørte ud til nabobyen, hvor der i den gamle foderstofforretning lå en genbrugsforretning, og han mente jeg kunne have held til at finde nogle gamle planker der kunne bruges til bordet.

Hver dag når jeg kører på arbejde, kan jeg se foderstofforretningen på den anden side af den meget høje hæk – eller træer er det vel nok efter hånden. Og jeg har altid syntes at det var en meget smuk bygning, trods dens forfald.

Datteren og jeg havde begge fridag, så vi blev enige om at vi skulle prøve at køre et smut ud til genbrugsforretningen. Vejen derhen, snor sig det sidste stykke, så vi kunne ikke forudse hvad der ventede os for enden af vejen. Da vi nåede helt derhen, åbnede der sig noget af et syn for os. Min første tanke var at sætte bilen i bakgear ‘and get the hell out of there’. Men jeg tænkte at der sommetider kan gemme sig nogle spændende ting, sådanne steder, så vi kørte ind, fandt en ledig plads at parkere (det var lidt svært, for der var ting OVERALT)

Da bygningerne i sin tid blev brugt som foderstofforetning, kørte der store lastbiler osv. rundt på arealet derinde. Det siger lidt om, hvor stort der var. Nu kunne man knapt parkere en Kia Ceed 😉

Datteren kiggede på mig da jeg parkerede og spurgte: ‘SKAL vi ud? Kan vi ikke bare køre igen?’ Jeg sagde at vi skulle have et åbent sind, og se om vi kunne se om vi kunne finde nogle spændende gulvplanker, eller noget andet sjovt til gårdhaven.

img_9723

Der var skidt og ragelse OVERALT! Og det hele stod udenfor. Ja selv køkkenmaskiner og møbler stod udenfor (meget af det endda med pris på 😀 )
Jeg gik længere ned ad pladsen, og ned bagved, hvor jeg regnede med at man ville opbevare genbrugstræet, og jeg forventede at der på et tidspunkt dukkede en gammel mand op, i slidte overalls og gamle gummistøvler, for at høre om han kunne sælge mig noget. Men der dukkede aldrig nogen op. Der blev spillet radio et eller andet sted inde fra de forfaldne bygninger, så det var egentlig lidt spooky.

Nede bagved stod træet! Men ak, det hele var pil-rådden, og stod sammen med et hav af køleskabe, der indeholdt en masse regnvand 😉 Aller bagerst var der et areal på størrelse med ca. en halv fodboldbane, fyldt med hønsegårde, og en MASSE høns.
De så dog forunderligt nok ud til at have ok betingelser, modsat de katte vi mødte (hvoraf vi så en stor killing ligge død i noget der engang havde været en kurv :-/ ).

img_9719 img_9718

Hvis man ikke er kritisk med kvaliteten og standen af tingene, kan man finde ALT hvad hjertet begærer.
Der var en speciel stemning over stedet som er svær at forklare:

  • Spooky og ulækkert på den ene side.
  • Fascinerende og dragende på den anden side.

Så efter at have gået med kæben hængende nede ved knæene, og øjne så store som tekopper, satte vi os atter ind i bilen. Og jeg må indrømme at jeg trykkede vist lidt ekstra på speederen da vi kørte derfra 😉

-og nej, jeg købte ikke noget 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.