GIVEAWAY – Vind bogen ‘Cottagehave – Tante Grøn’s Haveunivers’

GIVEAWAY – Vind bogen ‘Cottagehave – Tante Grøn’s Haveunivers’

Jeg elsker giveaways. Desværre er det meget sjældent (som i: aldrig) at jeg har en her på min blog. Det har nok noget at gøre med at min blog ikke lige er den mest oplagte at lave en giveaway på. Men måske jeg skulle arbejde lidt mere i det?

Nå, men jeg elsker giveaways på ANDRES blogs 😉 Og ovre hos Susan på ‘My Loving home and garden’ har hun lavet den dejligste giveaway: Her kan du vinde Tante Grøn’s bog: ‘Cottagehave – Tante Grøn’s Haveunivers’ .

Billede er fra My Loving Home and Garden

Det er en rigtig smuk og inspirerende bog, hvor Susan og hendes mand har fotograferet alle billederne til. Så hvis du interesserer dig for havelivet, så synes jeg du skal smutte over på Susan’s blog og deltage i hendes giveaway-konkurrence. Tænk sig hvis du vandt 🙂

 

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.