Godt nytår!

Godt nytår!
Godt nytår

SÅ kom vi ind i 2017. Vildt at tænke på at 2016 er fløjet afsted med så hurtig en hast at jeg næsten ikke har kunnet følge med.

Der er sket mange spændende ting i året der er gået, men den største begivenhed var helt sikkert da pigerne og jeg rykkede teltpælene op i sommers, og flyttede på landet sammen med min kæreste. Det vil være løgn hvis jeg fortalte dig at det har været ‘a piece of cake’ at blive en sammenbragt familie. Men det har heldigvis primært været sjovt, dejligt, hyggeligt, fantastisk og en hel masse mere.

Vi er alle sammen blevet klogere på os selv og hinanden, og vi øver os stadig hver dag på at bo 5 mere eller mindre voksne mennesker sammen under et tag.
Det kræver sin mand/kvinde at navigere rundt i nye rammer, men vi er alle indstillede på at det skal være rart at bo sammen. Og jeg synes efterhånden at vi er blevet ret gode til det 🙂

Nye tider

Inden vi ser os om, vil familien dog være reduceret til 3, da de 2 ældste satser på at flytte hjemmefra til sommer. Der bliver ganske vist lidt tomt og stille, men de er begge ved at være modne til næste skridt i deres liv, så det er rigtig godt for dem 🙂

Nytårsaften

img_0207

Nytårsaften blev fejret her hjemme sammen med vores rigtig gode venner.

Vi havde atter i år bestilt nytårsmenu fra Sortebro Kro, og det var igen en succes. Uhm hvor smagte det hele bare SÅ lækkert – selvom jeg måtte slutte aftenen af med at gå i seng sammen med en spand, da jeg fik en allergisk reaktion. Formentlig af at have spist for mange skaldyr :-/

Vi startede aftenen med at se dronningens nytårstale – nope vi har ikke You See, så vi havde ingen problemer med vores TV signal 😉  – hvor vi fik champagne og gratinerede østers.

 

Sidenhen gik vi igang med forretten:
img_0186

Det var kammusling med en ragout af urter og hjertemuslinger, med dertilhørende sauce.

 

Smagsløgsrenser:
img_0187

Ymersorbet toppet med æblemos med honning.

 

Hovedretten:

img_0203

Grydestegt kalvmørbrad, ovnbagte artiskokhjerter, kartoffelkage og bagte løg. Med dertil hørende sauce.

 

Dessert:

img_0206

En slags ‘fløderand’ med en sprød midte af hindbærmousse og hvid chokolade. Toppet med crunch af hvid chokolade, hindbærsauce og flager af majs.

Det hele smagte SÅ godt, og igen i år var alt lavet så det var lige til at gå til, og MEGET professionelt.

Køkkenholdet var disse to herrer 🙂

img_0177

Arbejdsfordelingen bliver nøje gennemgået inden det store slag skal stå.

Imens ordnede fruerne andre vigtige ting:

img_0190 img_0192

At afprøve nogle af de seneste features på Snap Chat er en meget alvorlig sag 😉

Det var som sagt en SUPER dejlig aften med masser af grin og gode samtaler…og lidt vin 😉

Vi aftalte at vi til næste år vil prøve at booke et nytårsarrangement på en eller anden kro eller hotel. Dem er der efterhånden ret mange der tilbyder.
Jeg hører gerne fra dig hvis du kan anbefale et godt sted at fejre nytåret 2017 så vi kan få gang i planlægningen 😉

Håber din nytårsaften forløb som den skulle.

Må dit 2017 blive et fantastisk og dejligt år <3

 



TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

  Subscribe  
Giv mig besked

%d bloggers like this: