Godt nytår 2016

Godt nytår 2016
Aaaaah så blev julen overstået

-og vi fik hygget og grinet og pakket gaver op.

Sikken en dejlig aften. Ja i det hele taget en rigtig dejlig julemåned, som jeg dog syntes smuttede alt for hurtigt imellem fingrene på mig 😉 Vi var kun os her på matriklen juleaften, men det er jo heller ikke så lidt når vi er en sammenbragt familie.

6 mennesker var vi samlet, og det var SÅ hyggeligt 🙂 Der var alt hvad der hører sig en juleaften til af lækker og veltilberedt mad – vi kører den traditionelle med and – og en sønderjysk twist med gammeldaws hvidkål. MUMS!

img_3818

Risalamanden blev der også plads til, selvom vi jo rent faktisk var stop-mætte. Men sådan er det jo til juleaften: Det har ikke været en god aften, hvis ikke man har overspist en smule 😉

img_3815

Hele køkkenholdet var in action. Jeg havde dagen forinden lavet risalamande og gammeldaws hvidkål, så min tjans med maden var overstået 😉

Min opgave på selve juleaftensdag, var at dække julebordet. Det blev ret vellykket, i samarbejde med yngstedatteren.

img_0139 img_0141

Julebordet pyntede vi ret traditionelt med gran, rødt og kogler. Det blev helt godt, selvom jeg ikke er specielt vild med det traditionelle 😉 Det må gerne ‘stikke lidt af’, men de fleste i min sammenbragte familie vil mægtig gerne have at det bliver holdt i det lidt mere traditionsrige hjørne, så de blev tilgodeset i år. Hvem ved hvordan jeg så pynter bordet næste år? 😉

Har Gertrud Sand været forbi?

Og søreme om ikke der blev tændt for de levende lys og lagt gaver under Gertrud Sands juletræ!

img_3845

Det glimtrede og glitrede i al sin magt og vælde, og med så tunge pyntede grene at selv den mest pyntesyge dronning ville blive misundelig 🙂

Der blev danset om det glitrende juletræ, sunget julesalmer og løbet gennem hele huset til fællessangen ‘Nu’ det jul igen’, og jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde trit, selvom migrænen rasede i min krop :-/

Drømmegaven

Gaverne blev stille og roligt pakket op, og der var SÅ mange fine gaver til os alle.
Jeg vil nok mene at jeg var den der var aller mest heldig: Jeg fik den længe ønskede ring fra Georg Jensen ‘Moonlight Grapes’ af min dejlige kæreste <3

moonlight-grapes-ring-oxideret-sterlingsoelv-medium

De havde den dog desværre ikke hjemme i min størrelse, så jeg måtte gå den tunge gang ned til guldsmeden og få den sendt retur til Georg Jensen, så de kan få lavet en større ring til mig. Yes – jeg er desværre en af dem der har mandestørrelse i ringe, så det besværliggør det altid når jeg skal have en ny ring. Men pyt, sådan er mine fingre nu engang, og det kan jeg desværre ikke gøre så meget ved 😉

Så nu er det bare om at væbne mig med tålmodighed og vente på at jeg får min længe ønskede ring på min finger <3

Huset ligner sig selv igen

Nu er alle spor af julen slettet. Gulvet er vasket og julestøvet er tørret bort.
Udenfor er de fleste julerier også fjernet, og nu er jeg klar til at gjort det hele mere januar-agtigt. Hvordan det så ser ud, ved jeg endnu ikke, men det må jeg finde ud af 😉

Aaaah det er altså dejligt at få de vante omgivelser tilbage igen.

Om lidt er det nytår, og jeg skal have samlet inspiration til nytårsbordet.

Vores gode venner kommer og fejrer aftenen sammen med os. Igen i år har vi bestilt mad fra Sortebro Kro. Deres nytårsmenu som vi bestilte sidste år var HELT fantastisk. Så det skal vi naturligvis gøre igen. Men mere om det når vi kommer på den anden side af 2016 😉

Nu vil jeg se om jeg kan samle lidt energi til at komme ud at handle lidt. Køleskabet er lidt tomt efter julens sulerier 😀

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.