GODT NYTÅR

GODT NYTÅR

Godt nytår!
Tænk sig at der allerede er gået endnu et år. Et år der har været fyldt med glæde, nederlag og opture. Det er vel sådan de fleste menneskers år spænder af, hvis man tænker over det.

Jeg har brugt det meste af 2015 på at øve mig i at være nogens kæreste.
Jeg mødte min skønne kæreste i 2014, hvor vi brugte det første år på at ‘finde ud af hinanden’, og om det var det vi ville. I 2015 var vi nået til stadiet, hvor vi lagde fremtidsplaner, med det mål for øje, at vi skulle have ‘familiesammenføring’ i sommeren 2016.

2015 var også året hvor jeg meget uventet mistede mit job. Det var en lidt traumatisk oplevelse, og en ret usædvanlig måde at miste jobbet på. Men jeg kom stærkt igen, og i august fik jeg et job, jeg troede man kun kunne drømme om. Tænk sig hvad en træls oplevelse, kan føre med sig af fantastisk held.

Nytårsaften var kæresten og jeg lidt sent ude med at få planlagt, så vi ‘endte med’ at bare være os to. Det gjorde bestemt ikke noget. Det er lige i min ånd. Min kæreste skulle dog lige overbevises 😉
Vi valgte at bestille nytårsmenu fra Sortebro Kro som levede fuldt op til vores forventninger – og mere til. Deres koncept er FANTASTISK:

  1. Man bestiller sin menu via deres hjemmeside.
  2. Man afhenter menu’en mellem kl 12.00 og 15.00 d. 31.12.
  3. Der serveres champagne og skåles for godt nytår på kroen, imens kassen med menuen bliver båret ud i din bil, af en ansat.
  4. I kassen med menuen, ligger der en oversigt over alle retter, der alle er farveinddelt.
  5. Der medfølger link til videoer til hver ret, så man kan se, hvordan retten skal ‘samles’ og anrettes.
  6. Alt er meget pædagogisk sat op, og lige til at gå til.

Der følger ALT med: Forklæde, sprøjtepose, engangshandsker (vi skulle have noget med rødbeder!!!) ja selv en affaldssæk til at samle det hele i til sidst, fulgte med.

Maden smagte VILDT godt.
Forret: Rødbedgarvet hellefisk med æblekugler, sennepsmarinade og syltede babyrødbeder
Mellemret: Gratinerede østers
Smagsløgsfrisker: Fynsk solbærgele med hjemmerørt ymer
Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med artiskokbund og syltede blommetomater. Bagte løg og kartoffel bagt i lag med sherrysauce.
Dessert: Blodappelsinsorbet, gratineret vaniljeoarfait i ‘marengsskal’ med appalsinsauce.

Det er i hvert fald ikke sidste gang vi køber nytårsmenu hos Sortebro Kro!

IMG_7865

IMG_7867

IMG_7868

IMG_7869

IMG_7864

 

Jeg håber du er kommet godt ind i 2016, og at det nye år må bringe dig både lykke, glæde, sundhed og masser af kærlighed.



TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

  Subscribe  
Giv mig besked

%d bloggers like this: