Hårfarvning gone wrong!

Hårfarvning gone wrong!

Arrrrrgh!!!!!!

Når hårfarvning er gone wrong!
Kender du det? Tiden har gået sin gang, og du har ikke rigtig opdaget at den rent faktisk er gået.
Sådan er det gået for mig over denne sommer: Jeg har haft mit fokus andet steds i forhold til flytning. Opstart af et nyt liv for mig og pigerne i en ny by, i en ny familie og mange andre spændende ting.

Så er det bare at tiden går sin gang, og man opdager ikke den stille forandring der sker med det man glemmer at holde fokus på. Sådan er det gået for mig!
Jeg har ganske enkelt ikke taget mig tid til, eller brugt energi på at holde min hårfarve ved lige. Jeg ved godt at det lyder lidt sjovt, og det er egentlig heller ikke specielt alvorligt. Men det gik virkelig op for mig forleden, hvor meget jeg har ‘ladet stå til’ på den front 😉

Jeg har fra naturens hånd en lys kobberfarvet hårpragt. Den har jeg altid skullet holde ved lige, da jeg desværre begyndte at blive gråhåret allerede som 17 årig :-/
Med årene er hårfarven blevet lidt mørkere, men stadig med kobberfarven som den dominerende. Jeg har i de sidste MANGE år skullet farve bunden ca. hver 10. dag, for at holde de grå hår ude af mit åsyn. En meget tidskrævende indsats, men hvad gør man ikke for at slippe for at se gammel ud før tid 😉

Solbleget lokker

Denne sommer har jeg kun halvhjertet prøvet at holde trit med alle de grå hår. Og for at slippe for at skulle farve hver 10. dag, så har jeg lavet en bundfarvning med en noget lysere nuance, så de grå hår bedre har kunnet ‘blende i’. Samtidig har solen også hjulpet mig på vej – specielt foran på parykken – så jeg er endt med at være nærmest ‘blond in the front, and party in the back’ – eller nowet 😉

Min skønne kæreste lod mig forleden nænsomt vide, at han faktisk bedre kunne lide når jeg har min ‘rigtige’ hårfarve. Altså den mørke kobberfarve. Det måtte jeg give ham ret i. Derfor fik jeg den idé, at NU skulle jeg vende tilbage til mit ‘gamle jeg’ så en ny omgang hårfarve blev bestilt hjem.

Oh ak. Oh ve. Det skulle jeg måske have grebet lidt anderledes an! Jeg glemte i min iver over at skulle have min gamle hårfarve tilbage: at når hår er så bleget – enten af solen eller af kemikalier – så tager det bare SÅ meget mere imod (specielt de røde pigmenter). Derfor endte jeg forleden med at have den smukkeste kobberfarve i nakken og mørk gulerod foran!

Billederne afslører fadæsen

img_9390

Jeg måtte derfor i gang igen. For sådan en 2-farvet fuglerede oven på hovedet, havde jeg bestemt ikke lyst til at rende rundt med.

Jeg lavede en ny blanding med farve. Og denne gang blandede jeg lidt mere brunt i, i håb om at det kunne tone fronthåret af parykken lidt ned.
Det lykkedes næsten. Jeg er stadig ikke tilfreds. Faktisk langt fra, men nu kan jeg da gå uden for, uden at føle mig som en gulerod på 2 ben 😀

img_9394

Hvad kan jeg så lære af det? Thja, vel ikke andet end at selvgjort ikke altid er velgjort 😉

Nu er det heldigvis snart weekend. Mon ikke mit hår skal vaskes en ekstra gang eller to, i håb om at intensiteten i farven falmer bare en anelse 🙂

Der ud over bliver første etape af vores gårdhave-projekt forhåbentligt afsluttet og hvis vejret tillader det, satser vi på en lille kærestetur på søndag <3

 

Må din weekend blive solfyld og spræng fyldt med glæde og samvær med dem du holder af.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.