Havemøblernes dilemma

Havemøblernes dilemma

Argh, mine havemøbler gik i smadder forleden. Altså ret meget i smadder: Havebordets bordplade knækkede og flækkede, og flere af stolene er blevet noget værre dallerværk, hvor man får et fint aftryk, efter at have siddet i dem, i form af malingrester, trykt fint på huden, som ikke er til at få af igen, med mindre man bruger en stålbørste….er noget der minder om 😉

Jeg købte møblerne for kun 2 år siden i Biva, og de har været opbevaret indenfor de to vintre, men alligevel er de helt ødelagte, og står ikke til at redde. Jeg må nok erkende, at træ-havemøbler ikke lige er den bedste løsning for mig, og heller ikke at købe det alt for billigt. Men hvad gør man så, når der ikke står 7.000,- på kontoen til havemøbler?
Jeg fik den seneste udgave af boligmagasinet BoligLiv ind ad døren for et par dage siden, og der var der en boligreportage fra et dejligt sommerhus. Her havde beboerne brugt kurvestole og et gammelt massivt træbord som havemøbler. Det så RIGTIG fint og hyggeligt ud, og jeg overvejer om det er den vej jeg skal gå. Jeg har indledt jagten på brugte kurvestole, samt et massivt bord, men indtil videre har jeg ikke haft det store held med mig. Jeg må give det lidt tid endnu.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.