Findes ungdommens kilde mon i Falsled?

Findes ungdommens kilde mon i Falsled?

Havnefest i Falsled

Som jeg skrev i går, var min kæreste og jeg netop hjemvendt efter en tur til Falsled. Her var der havnefest. Et par af vores bekendte skulle underholde, så det skulle vi ned at se (og høre).

Da vi ikke skulle feste eller noget i den retning, stod den på et par sodavand i festteltet. Vi satte os helt oppe foran. Sjovt nok er der ALTID plads ved de forreste borde i sådan et festtelt?
De hedder noget så charmerende som ‘BodegaDuoen’, og er vildt underholdende. Og er super gode til disse havne- / byfester. De forstår i hvert fald at sætte gang i en fest 🙂

Da vi kom hen ad på aftenen, var alkoholen begyndt at have sin indvirkning på festdeltagerne, og der kom gang i dansegulvet.
Jeg vil skyde på at gennemsnitsalderen lå på omkring de 55 og de danseglade gæster lå bestemt ikke på den lade side:

Sjældent har jeg set så mange dansemoves samlet på eet dansegulv! Jeg lyver ikke når jeg skriver at stilarterne strakte sig fra ballroomdancing, over 80’er-disco til dirty dancing – og alt der i mellem.

Dans Falsled Havnefest_1 Dansegulv fyldt Havnefest Falsled

Jeg tror at de fleste danseglade gæster var af den type der sidder bag et skrivebord til dagligt. For jeg skal da love for at da deres stive kontorkroppe endelig blev sluppet fri, var der ikke den del af kroppen der ikke blev rystet. Svunget. Eller vredet for den sags skyld 😀
Det var meget livsbekræftende at sidde og kigge på.

Udsigt fra forreste række

Og nu hvor vi er ved det med at nøjes med at kigge OG sidde på forreste række: Så er man desværre udsat for eksponering for de danseglade gæster, som har en fest på dansegulvet. Jeg slap desværre ikke for dansetilbud. Mænd der faldt på knæ for en enkelt dans. Ak ak. Havde han dog bare gjort det i ædru tilstand, havde jeg nok mere taget det som et kompliment, end det det egentlig var. En aldrende herre på omkring de 70 og stang-bacardi!

Men som jeg skrev i overskriften, så tænker jeg på, om ungdommens kilde mon findes i Falsled:

  • Kvinder på omkring de 65 dansede ‘robot’ og moonwalkede som min storebror gjorde det i perfekt og sikker stil tilbage i 80’erne.
  • Mænd på omkring de 60 gav den gas med flaksende arme og ben i alle retninger, da BodegaDuo’en spillede Volbeat’s ‘For Evigt’.
  • Og toppen af opleveses-kransekagen var, da en mand på omkring de 75, og en kvinde på omkring samme alder, tog op til flere svingom på dansegulvet: Han var en meget velklædt mand. Hun var også pæn, omend kjolens længde måske var mere egnet til en pige på 22 – men hun kunne bære den. De første par danse tog de i fin stil. Derefter var hans hænder mere på (og imellem) hendes baller, end andre steder. Senere tog han skridtet fuldt ud, om jeg så må sige *host host*. Og han skulle lige ‘mærke på varerne’. Den usansynligt korte kjole kunne ikke længere klare presset til at holde hendes mere private område skjult.

Både kæresten og jeg tabte underkæben. Det samme gjorde de unge mennesker der sad ved bordet bag ved os. Det der var endnu mere sjovt var, at det var de unge der blev forargede og reagerede. Hvorimod de ældre gæster ikke lod sig mærke med det 😀

Ungdommens kilde?

Efter den oplevelse besluttede kæresten og jeg at det vist var tid for os at tage hjem igen 😉

Falsled Lystbådehavn solnedgang

At se så mange af de ældre lokale Falsled-beboere være så fuld af liv (på alle tænkelige måder!!!), er jeg efterhånden overbevist om at Ungdommens Kilde absolut MÅ befinde sig i byen. Mon de kan tappe den af vandhanen?
Ellers er det måske beliggenheden af byen, som giver denne livskraft? Smukkere sted findes nærmest ikke. Der er SÅ smukt  – med eller uden dansende Falsled-beboere 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.