Hep…så er julegaverne i hus!

Hep…så er julegaverne i hus!

Yes! Jeg kan (næsten) sætte flueben ved alle navnene på min gaveliste. På onsdag skal jeg lige have hentet de sidste gaver i et par butikker inde i byen, og så kan jeg bare læne mig tilbage og nyde december måned uden at stresse over gaverne 🙂 SKØNT!
Det spændende bliver så om jeg har ramt rigtigt hos dem alle, men det vil jo vise sig juleaften!

wrapped-christmas-presents-wrapped-christmas-present-jpg-fy6ii2-clipart

Jeg må erkende at jeg ikke er den typiske (?) julegaveshopper: Jeg tager ikke en dag ud af kalenderen, for så at suse rundt i et storcenter med en gaveliste så lang som et halstørklæde. For så at finde ud af, at de gaver jeg havde planlagt at købe, ikke er på hylderne, er i forkerte størrelser eller farve. For så sidenhen at få en dundrende hovedpine og ømme fødder og små tics ved øjnene 😉

Nej tak du!

Jeg vil hellere lave en overskuelig liste i Word på min computer og shoppe på nettet:

  1. I dokumentet skriver jeg navnene ned på dem der skal have gave, og hvad budgettet er.
  2. Ud for hvert navn skriver jeg så hvad jeg vil købe.
  3. Så går jeg på det famøse internet, og finder gaverne 🙂
  4. Når jeg så har gennemført købet, ændrer jeg farven i dokumentet fra sort til grøn. Så har jeg overblik over hvad jeg har købt, og hvad jeg mangler.
  5. Læner mig tilbage og lukker computeren
  6. Venter på at posten kommer med mine indkøbte gaver  🙂

Nemt og bekvemt, og INGEN hovedpine eller ømme fødder 😀

longlist-white

Hvad jeg så skal lave helt frem til d. 24.12?
Thja jeg skal bl.a.  hygge med min familie og sidde med fødderne oppe – i hvert fald noget af tiden. Een ting ved jeg i hvert fald: Jeg skal IKKE ud i julegaveræset sammen med de mange andre hundredetusinde gaveshoppere 😉

Hvilken type gaveshopper er du?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.