her har været stille som i graven

Her har været pokkers stille…ALT for stille.

Der har været flere årsager til stilheden: For nogle uger siden, havde min webhost en del problemer med at uploade blogindlæggene, så det gav en naturlig pause, og i de seneste 3 uger har jeg holdt sommerferie, og haft lukket HELT ned. Jeg havde brug for at tænke på noget andet end at skrive 😉

Men NU er jeg tilbage. Fyldt med god energi og gode sommerminder.

Nogle af dem vil jeg dele med dig her, som jeg har samlet i små collager. Dem har jeg lavet i en app på min iPhone, som jeg netop har opdaget. Den hedder ‘A Beautiful Mess’ og kan findes i app-store.

foto 3-1

 

foto 2-1

Den midterste uge af sommerferien blev tilbragt i sommerhus i Løkken, sammen med mine 2 tøser, min kæreste og hans 2 børn og svigerbørn. Det var en super tur, hvor vi alle skulle rystes sammen (det er jo den opgave vi som voksne har, når vi har valgt at være en deltids-sammebragt familie)
Der blev hygget, grinet, snakket og spillet 500 i stor stil!
En af dagene tog vi i Action House som er i Løkken. Det var SUPER sjovt, og konkurrencegenet kom vist mere eller mindre frem i os alle.
Jeg vil betegne vores ‘mission’ om en ryste-sammen-ferie som en succes, og alle de unge mennesker fik lært hinanden endnu bedre at kende, end de allerede gjorde i forvejen.

Min kæreste og jeg havde også en rigtig dejlig ferie, og nød at være sammen som en stor-familie… Ih hvor jeg altså elsker den konstellation, og hvor føler jeg mig heldig at have SÅ mange skønne mennesker i mit liv, som jeg kan kalde for min familie <3

 2 thoughts on “her har været stille som i graven”

  • Ser ud som om du har fået noget ud af sommeren, og det har også bare været den bedste sommer i Danmark nogensinde. Hvor ærgerligt at den snart er ved at være slut 🙂

    • Det kan du tro jeg har 🙂

      Der findes ikke noget smukkere end den danske sommer 🙂

      Håber din Sommer også har været skøn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.