En himmelseng til Frøken Leth

En himmelseng til Frøken Leth

Det lyder meget flot at jeg har fået en himmelseng, men ikke desto mindre er det sandt 🙂

Jeg har fået hængt gardiner op, så de kan hjælpe med at skærme lidt for solens brændende stråler. For selvom vi sukker efter varme og sol dette forår, så skal jeg love for, at der ikke skal mange solskinstimer til, før der er meget varmt i orangeriet.

Så jeg ved at der kan blive MEGET varmt når foråret / sommeren får rigtig fat.
Jeg får middags- / eftermiddagssol i den side af orangeriet hvor jernsengen står, så det er der jeg har sat gardinerne op.
Jeg havde slet ikke overvejet at det kom til at blive en himmelseng, når gardinerne kom op, men det blev det altså. Og det er SÅ fiiiint 🙂

Stedet er blevet enhver Frøken værdig 😉

Nu mangler der snart ikke mere, før orangeriet står helt som jeg gerne vil have det. Der mangler lidt småting som et lille bord, der skal en træhylde op over sengen, og kæresten har lovet at bygge en ‘pottebakke’.

Det er super smart:

Så slipper jeg for at have jord ud over hele plantebordet, når jeg potter om 🙂
Inspirationen er hentet hos ‘An English Homestead‘.

Men den får han lavet når han en dag får tid til det. Det haster slet ikke. Han har i forvejen været meget hjælpsom og hjulpet mig så meget allerede. Så pludselig en dag, har jeg en pottebakke 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.