Hvad man kan finde på DBA

Det er det mest utrolige man kan finde på DBA (Den Blå Avis) hvis man leder længe nok, og er udstyret med lidt tålmodighed:

For nogen tid siden skrev jeg om det næste projekt som jeg gerne vil igang med, og det var at finde et chatol fra 1950’erne i teaktræ, som jeg vil have stående inde i min stue, som sådan en mini-arbejdsstation, og bare fordi at jeg synes sådan et chatol er helt vildt fedt.

Her er den plads som jeg har udtænkt mig til mit chatol:

Jeg holdt øje med DBA, og pludselig fandt jeg et til få hundrede kroner, og det bedste var, at det kun lige var ovre i Fredericia. Jeg lavede en aftale med sælgeren om at kigge forbi nogle dage efter, for at se om det var sådan et chatol jeg ledte efter.
Målene stod i annoncen, og jeg håbede at jeg skulle have chatollet med hjem samme dag, men efter at jeg fik ny bil, har jeg måtte undvære anhængertræk…..uff det er ikke sjovt, når man som jeg, ofte har brug for anhængertræk, men det var der jo ikke noget at gøre ved i dette tilfælde: Jeg lagde bagsædet ned, målte i bredden og i dybden af bilen, og målte mig frem til at der var 92 cm i bredden, og chatollet var 90 cm bredt, så det ville passe som fod i hose.

Sia og jeg ankom til sælgerens adresse, og blev fremvist chatollet. Det var lige hvad jeg havde forestillet mig, og det sjove var, at sælgeren selv havde haft planer om at ville male det, hvilket mine planer også var. Sia og sælgeren fik det båret ud til bilen, og så skulle prøven stå. Der kom en nabo til for at hjælpe os, og han kiggede lidt da han så chatollet, og åbningen på bilens bagende. Jeg forsikrede ham om at jeg havde målt, og at det efter mine beregninger skulle kunne gå ind. Han tvivlede stærkt. Men med lidt forsigtig løften, smuttede chatollet ind i bilen, som om det var skræddersyet dertil.
Yes! Sejr!

Begge piger og en nabo måtte se om de kunne gøre samme kunst, bare modsat, da vi kom hjem.
Det lykkedes, og endda uden at ridse lakken på bilen 😉

Chatollet blev båret ind i stuen, og pigerne kunne ikke lade være med at komme med den sædvanlige kommentar, når de bliver tvunget til at løfte, bære, rykke eller slæbe alle de ting, når jeg har fået en god idé: “Mor! Dig og dine projekter!”

Ih hvor ser det flot ud, inde i stuen, og selvom jeg har planer om at få det malet, så kunne jeg ikke lade være med lige at stille lidt ting på det, bare sådan liiiiige for at få fornemmelsen af møblet 🙂

Billedet er taget om aftenen, og der er lidt rod hist og pist, men man kan godt få fornemmelsen af, at det er et rigtig godt sted at stille chatollet.
Planen er at få det malet gult. Altså ikke sådan sol-gult, eller citronfromage-gult, men sådan mere retro-gul…..er lidt spændt på om jeg kan finde den farve.

Stay tuned, og følg med i forvandlingen af chatollet.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.