Hvad weekenden skal gå med

Om ikke længe, er det weekend, og jeg har MASSER af planer for, hvordan den skal tilbringes.

Jeg skal have lavet syltetøj af flere kilo’s nyplukkede brombær, skrubbet gulve (de er sjældent rene længe, med to hunde og to teenagere i huset), ordne forhaven, der ligner at jeg er storproducent af mælkebøtter, og så skal pigerne og jeg også lave noget ret sjovt: Vi skal ud at prøve biler!

Min aldrene Kitty-bil, skal skiftes ud. Hun og jeg er næsten lige gamle (altså næsten, ik?) og hun kan ikke lide at blive kold om futterne, så hver vinter, står hun koblet til en oplader, for at jeg kan være sikker på at kunne starte hende næste morgen. Desuden har hun hverken servostyring, airbags, klimaanlæg, centrallås, fast polstrede sæder eller radioantenne. Men hun har sjæl! Og skal jeg være helt ærllig, så har jeg ikke viiiiildt travlt med at komme af med hende, for hun er en god bil, kører fantastisk godt, er til at stole på (på nær når der er kulde og frost om natten, men hvem ville ikke nægte at komme igang, når fødderne har frosset en hel nat? ) og så har vi været så meget igennem, hende og jeg.
Men der er ingen vej udenom et bilskift. Jeg kan desværre ikke rigtigt blive ved med at holde til det i min nakke og skuldre, at køre hende, på grund af den manglende servostyring.
Hun er en gæv lille vogn, ja hun er. Jeg håber ikke at hun skal ende hendes dage på skrotpladsen, men at der kommer en frelsende sjæl, som vil blive lige så glad for hende, som jeg er <3

Er hun ikke bare skøn??? 🙂

De biler, som pigerne og jeg skal ud at prøve her i weekenden, er nogle biler i samme størrelse, og der findes efterhånden en del små biler der kan erhverves til en ok pris som fabriksnye. Jeg har aldrig prøvet at eje en sprit ny bil, men jeg tror at tiden er kommet til det nu, og det vil jeg se meget frem til.

Vi skal bl.a. prøve WV UP. Vi har prøvet den før, hvor jeg forelskede mig hovedkulds i den, men bliver nødt til at prøve den igen, for at finde ud af om jeg er stadig lige forelsket.

Det skal være den sorte,  hvis jeg vælger at det skal være en UP.

……så skal vi ud at prøve den nye SKODA CitiGo

Den er da også smart, den SKODA. Spændende hvordan den er at køre i.

Sidst, men ikke mindst, så skal vi prøve den nye mini-bil fra Seat Mii

og hvis vi bliver helt hooked på at prøve biler, vil vi måske nok også få prøvet den nye Hyundai i20……den er dælme også smart. Uha det er mange biler jeg skal tage stilling til 😉

Hvad synes du? Hvilken bil ville du vælge, hvis du skulle have en ny?

 

 2 thoughts on “Hvad weekenden skal gå med”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.