Hvor heldig har jeg lov til at være???

I dag havde jeg den store fornøjelse, at min skønne og evigt fantastiske veninde Heidi kom forbi med aftensmad. Jeg er jo stadig sygemeldt, og hun mente jeg skulle forkæles. Hun er et dejligt menneske, og jeg er evigt taknemmelig for at hun er kommet ind i mit liv.

Heidi havde lavet en lækker lasagne og en salat der fik mundvandet til at løbe i vand. Uhm det var noget jeg kunne lide 🙂 Hvor er en ganske almindelig onsdag aften dog helt igennem fantastisk, når selskabet er vidunderligt, og fyldt med en masse gode grin.

I morgen har jeg atter fornøjelsen af Heidi’s selskab, samt en masse andre skønne venner og bekendte: Der står den på torsdagskoncert i Odense, med Anne Dorthe Michelsen. Uh det skal blive godt at skråle med på alle hendes sange på en dejlig , lun og lys sommeraften i verdens bedste selskab.

Må din dag blive fyldt med sommer og sol.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.