I regn og slud….

Brrrrr der er godt nok blevet koldt derude!!!
Tænk sig at skulle gå ud, uden jakke på? Det er sådan mine to vapser har det, da de ikke har underuld, og derfor ikke kan holde varmen, som så mange andre hunderacer. Jeg har for nogle år siden strikket en rullekravesweater til Alfred, som jeg bruger hver vinter, men ulempen er, at sweateren samler en masse sne med. Desuden er det også møg-træls at gå i regn eller fugtigt vejr med to hunde, hvis pels er som to totter vat, som suger fugt og snavs til sig, så den eneste løsning er en regndragt.

Vi bor ret tæt på stranden, og ofte har jeg halvdelen af sandet med hjem i deres pelse, så jeg tror at dragterne kan spare mig for mangt og meget ekstra arbejde efter hjemkomst fra gå-tur.

Dragterne er købt i England, til 1/3 af prisen her hjemme, hvilket jeg synes er RET fedt 🙂 Kvaliteten er rigtig god, og der er mange små finesser, og pasformen er også rigtig god. Jeg mangler stadig at finde nogle sko, så de ikke samler en masse sne under poterne, og slipper for sprækkede poter, med alt det salt der bliver spredt for tiden. Har fundet disse her:

 

Som kommer fra dette firma, og kan købes mange steder på nettet. Farverne er ret kinky, men hver størrelse har hver deres farve, og skulle efter sigende være ideelle, da hunden ikke mærker at den har sko på, og derfor kan gå og løbe som vanligt. Vi kan hurtigt blive enige om at de ikke er specielt kønne, men hellere at det ser sjovt ud, og så skåne de små futter.

 

Regndragterne er heldigvis lidt mere nedtonede. De er uden for, og kan derfor bruges hele året rundt. Alfred (som jeg har klippet kort) kan fint have hans uldsweater inden under, og Bertha får også hendes på, når jeg liiiiige får den strikket til hende 😉
Er de ikke skønne?

 

……og med hat på

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.