IKEA på falderebet 

Som jeg lovede i går – eller nu er det vel nok nærmere i forgårs- ville jeg fortælle om vores IKEA-tur -nu som familie 😄

Det gik faktisk bedre end forventet: Jeg havde lagt en nærmest minutiøs slagplan for, hvad vi skulle have hvor, og hvor længe det skulle tage.

På den måde havde min kæreste noget at forholde sig til -og så hjalp det også lidt på humøret at vi skulle holde frokostpause i IKEA’s restaurant 😉

Vi fik købt skænk, hylder, vasketøjskurv, sengeben osv osv. Pyyyha! 


Min kæreste og bonusdatter tig et velfortjent hvil i IKEA’s udstilling, imens pigerne og jeg fik puttet de sidste ting i vognen 😊

Derefter gik turen til både Panduro Hobby og Søstrene Grene. Her var handleturene også minutiøst planlagte 😉  

For at udfordre min kæreste til det maksimale, bad jeg ham stoppe hos mit yndlingssted, Frankfri Blomster, for at jeg kunne købe lidt planter til vores studenter-havefest på lørdag. Han fik lov til at vente i bilen, imens alle vi tøser fik handlet blomster.

Trætte og mætte af indtryk, gik vi alligevel på med krum hals, og fik pakket ud og ryddet på plads. Og da det var et godt stykke ud på aftenen, havde min ældste datter og jeg fået samlet den store skænk til hendes værelse. Så nu kan hun endelig få alle hendes ting stillet på plads 😊

I morgen -eller det er jo rent faktisk i dag – skal der så hænges lamper, hylder, billeder og lyskæder op på værelserne, og så kan vi vist efterhånden sætte flueben ved det!

Nu er et puttetid efter en meget lang dag – gad vide hvornår vi mærker feriestemningen banke på? 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.