Imens vi venter på det rigtige forår

Imens vi venter på det rigtige forår

Jeg venter og venter på at vejret slår om, og vi får rigtige forårstilstande, så jeg kan få sået noget mere, og få plantet lidt sommerblomster i nogle af mine krukker. Synes altså at der stadig er lidt tomt, både i orangeriet og i gårdhaven, hvor jeg har en masse krukker der skal plantes til. Men det må vente lidt endnu.

Der er dog stadig lidt syslerier jeg kan give mig til, og flere af de blomsterløg jeg satte i efteråret, er på nippet til at springe ud.
Det er en magi hver gang det sker 🙂

Tulipanen her hedder ‘Aveyron’ og får en meget smuk lyserød farve, og blomsterhovedet er meget kompakt med mange kronblade. Det bliver SÅ spændende at se dem sprunget ud.

Disse tulipaner hedder ‘Backpacker’ og ligner mere den type tulipan vi kender, dog med flere kronblade end normalt. Farven er også lyserød.

Mine brudeslør som jeg plantede for ca. en måned siden lader vente på sig!

Inde i orangeriet har jeg fået sat en undervandingshylde op. Den har jeg købt hos Zinkbakken.dk. Den er virkelig funktionel, selvom jeg ikke har fyldt ud på hylden endnu. Men det kommer vel forhåbentligt, så snart varmen kommer 🙂

De største af mine Pelargonier er stillet udenfor orangeriet i dagtimerne, for at afhærde dem, og gøre dem klar til livet i det fri.

Det samme er mine Dahlia og Ranunkler. Jeg har planer om at plante dem ud i bedet i midten af maj, så de skal også være afhærdet for at kunne klare det frie liv.

Jeg har sået nogle solsikkefrø, som jeg tog fra nogle solsikker jeg plukkede sidste år. Det er af en lav sort, og det er planen at den (og dens venner) skal stå i ‘Det orange bed’ når de er store nok.

Der blev også tid til at rengøre de plasticpotter der ikke længere er i brug. De skal være klar til næste omgang frøspirer, når de engang kommer 🙂

Zinkbakken er også købt hos Zinkbakken.dk

Nu venter jeg bare på at posten kommer med de frø jeg har bestilt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.