It’s raining again

It’s raining again

Det er ren efterårstilstande i dag! Himmel og hav står i et, og der blæser en halv pelikan.
Jeg priser mig lykkelig for, at jeg ikke er campist, og er strandet på en græsplæne et eller andet sted her i Danmark. Jeg kan trods alt sidde i min varme stue, og nøjes med at kigge ud på efterårsvejret.

For at få sommerstemningen lidt tilbage i vores bevidsthed, vil jeg vise dig et enkelt billede af en af de roser jeg har ude i min have. Den dukkede op, da jeg lavede mit højbed for nogle måneder siden: Der var så mange planter, at der dukkede nogle op, jeg ikke anede jeg havde. En af dem, var denne smukke pink rose. Jeg tror den er glad for at have fået luft og lys, for den blomstrer lystigt, på trods af, at den var en ynkelig lille tør pind, da jeg “gravede den frem”.

Må din mandag blive skøn og dejlig, og sommerfyldt, trods regn og blæst.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.