Jeg bliver aldrig træt af kjoler

Jeg bliver aldrig træt af kjoler

d45-jeanett-blk-coral_2

 

På Facebook følger jeg en designer, Johanne Helger Lund, datter af skuespiller Anne Marie Helger. Hun har arbejdet i mange år som kostumier på landets teatre, og der afspejler sig stadig en snert af kostume i hendes designs, og jeg ELSKER det 🙂

Hun går desuden op i at tøjet sys i Polen på systuer, hvor der ikke benyttes børnearbejde, og hvor arbejderne har ordentlige forhold og et godt arbejdsklima under gode, lovlige forhold.

Desuden benytter hun kun naturlige tekstilfibre som økologisk bomuld, hør, hamp, silke og uld-fibre, som kan dyrkes miljøvenligt og efter reglerne for økologisk jordbrug. Se DET er også en af grundende til at jeg elsker Johanne’s tøj!

Jeg har netop forelsket mig i kjolen her. Den hedder Jeanett BlackRed. Jeg er vild med den åbne hals og den røde kontrast og det smukke snit – overvejer seriøst at investere i skønheden 🙂

Du kan se mange flere smukke kjoler (og andet lækkert tøj) på Johanne’s hjemmeside. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.