jeg drømmer på en pude

Jeg har fået en ny hovedpude – igen igen.
Har faktisk ikke tal på, hvor mange hovedpuder jeg har købt og afprøvet i årenes løb, men det er mange. Udgifterne til alle puderne ligger i den gode ende af en del tusinde kroner.

Har jeg så nogensinde fundet en pude der var god for min piskesmældsramte nakke? Nope!

Nu håber jeg at jeg endelig har ramt plet. I weekenden var jeg på messe, hvor jeg tilfældigvis faldt over en stand med nogle ret dejlige puder. Jeg fik en sludder med dem på standen, og jeg endte med at købe ikke en men hele to puder.
Jeg købte et sæt med en almindelig størrelses hovedpude og en rejse-pude (som jeg bruger i sofaen, når der skal tages en “morfar”)

De to første nætter var forfærdelige!

Jeg sov ad pommern til, og med en frygtelig hovedpine og nakkesmerter til følge. Det var atter med tanken om at jeg havde smidt penge ud af vinduet til ENDNU en dårlig pude.

Men i nat skete der noget: Jeg sov rigtig godt, og havde slet ikke ondt i nakken.
I løbet af natten vågnede jeg heller ikke fordi min nakke lå forkert og ikke blev støttet ordentligt. Jeg kunne ligge på siden, uden at min nakke sank sammen, og jeg kunne ligge på ryggen, hvor min nakke blev støttet perfekt.

Puden hedder “Drømmepuden” og den skulle efter sigende være opfundet af en amerikansk kvinde i 2004, der led af nakkesmerter og allergi.
Denne pude er unik, da den både støtter og kan forme sig lige netop efter din nakke og skuldre og samtidig kan den vaskes og tørres på no time.
Det er en stor fordel for allergikere, da puder sjældent kan vaskes og tørres på kort tid.

Puden vejer ingenting, og jeg regner med at tage min pude med rundt, når jeg sover ude. Så glad regner jeg med at blive for den 🙂

Drømmepuden

 

Ved du hvad? Jeg glæder mig allerede til jeg skal i seng i aften 😀

Elsker du også din hovedpude?TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn
Bjørn
8. februar 2018 11:19

Tak for anbefalingen, jeg har også piskesmæld og et diskusprolaps oveni, så puder er også noget jeg går MEGET op i 🙂 Hvilket stof er den lavet i, latex, memoryskum?

mvh
Bjørn
https://sove.nu/om-siden/