Jeg ER blevet snydt

Jeg ER blevet snydt

Jeg havde aldrig troet at en super-internet-haj som jeg, skulle blive snydt. Men jeg må desværre erkende at dette er tilfældet, as we speak!!!

Som jeg skrev for nogle dage siden, havde jeg det på fornemmelsen, at de havemøbler jeg havde bestilt og betalt ikke ville blive sendt til mig, da al kommunikation med “sælgeren”pludselig var ikke-eksisterende. Jeg kontaktede Den Blå Avis, da det var derigennem jeg havde set sælgerens annonce, en erhvervsannonce, og de lukkede ned for firmaet med det samme, og anbefalede mig at melde det til politiet. Så i dag har jeg haft den “fornøjelse” at tale med en politimand, som under ingen omstændigheder var kundeminded…(.øøøøh kunde?????) Nå, men han udviste ikke den mindste form for sympati eller indlevelse i min situation. Jeg tænkte på et tidspunkt, i samtalen med politimanden, om han også ville reagere lige så køligt og ligeglad, hvis jeg havde anmeldt et overfald eller et hjemmerøveri? Nå, men han kunne lige svinge sig op til at fortælle mig, at jeg skulle sende en mail, med min mailkorrespondance mellem det falske firma og jeg.
Det har jeg så netop gjort, men jeg regner ikke med at jeg får mine penge tilbage ELLER mine købte havemøbler, men må bare se i øjnene at jeg har smidt mange penge ud af vinduet, og nu står med færre penge på kontoen og UDEN havemøbler.

Jeg græmmes ved den slags mennesker, der tjener fedt på at snyde os almindelige mennesker der har en samvittighed!!!!

Jeg havde endda checket firmaet ud, der hedder International-Deluxe, inden jeg bestilte. Jeg checkede deres informationsoplysninger, der var en adresse i Kiel, et telefonnummer, et CVR nummer, og jeg søgte endda nettet tyndt for at se om jeg kunne finde noget skrevet om, at det var et fup-firma.
Da jeg intet fandt, handlede jeg i god tro. Ak ak ak. Jeg troede virkelig at jeg havde gjort forarbejdet godt nok, men desværre……

Så denne sommer bliver UDEN havemøbler på terrassen….3 thoughts on “Jeg ER blevet snydt”

  • Sådan en gang hestepis :-(((((( grrrrrrrr…… Har du talt med banken?? Kan de ikke tilbagevise Pengene??? Øv altså, gid armene på de folk i firmaet bliver for kerte og deres røv vil klø!!!!!!!

    • Nope. De kan intet gøre, når det er en bankoverførsel……hvor DUM og NAIV har jeg lige lov til at være?????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.