Jeg er på vej i seng

Jeg er på vej i seng

Jeg burde allerede ligge i min seng, da jeg atter starter på jobbet igen, efter 3 ugers sygemelding.
3 laaaaaaange uger!!!
Som jeg har skrevet tidligere, er det ikke fordi at jeg har haft ondt eller været dårlig efter min operation, men jeg har ikke måttet lave noget, som i: Slet ikke! Og det har godt nok trukket tænder ud.

I går, lørdag aften, fejrede jeg min nyerhvervede frihed med en “Girls night out” med 3 dejlige tøser. Vi var på Tavlen i Kolding, hvor der ofte er live-musik om lørdagen og flest mennesker på min alder 😉 Jeg agerede chauffør, så ingen alkohol til mig. Det var også ganske fint, men det betød bare, at jeg nok var klar lidt før end de andre 3 damer, til at køre hjem. He he men jeg havde jo trumfkortet: Jeg kører om lidt. Vil I med, eller tage en taxa? Jeg var hjemme kl. 4.15 så det var ikke SÅ tidligt vi kørte hjem, men sjovt og hyggeligt var det, og kanon god musik. Jeg kan kun anbefale en tur på Tavlen.

I dag var planen så, at jeg bare skulle slappe af, ovenpå byturen i går, men da jeg ikke havde rørt alkohol, var jeg heller ikke medtaget. Så jeg gik igang med at fjerne ukrudt i min forhave. Den lignede noget der var løgn, på grund af al den regn, og så meget varme oveni. Den blev SÅ fin, og de gule roser jeg plantede sidste år, er blevet SÅ flotte. De imponerer så meget, at de mennesker der går forbi, ude foran, ofte må stoppe op og beundre dem. Jeg må tage et billede af dem i morgen, så du kan se hvor smukke de er.
Det sjove er, at jeg faktisk slet ikke er vild med gule roser. Jeg ELSKER roser, men de skal helst være hvide, eller i lyserøde nuancer. Men ude foran, skulle roserne stå så tæt op af husmuren, som er gule mursten, at det ville se helt forkert ud, med lyserøde roser. Jeg er rigtig glad for valget, for det giver et roligt og stilfuldt helhedsindtryk, hvilket jeg går lidt op i.
Jeg nåede også at slå græsset og trimme kanterne, og 2 minutter efter at jeg havde lukket havedøren, stod det ned i stænger. Er det timing eller hvad? 😀

I morgen starter jeg som sagt på job igen, og jeg GLÆDER mig. Jeg ved der venter nogle ret spændende opgaver til mig, så det kan da ikke blive en bedre start.

 

HD-Colorful-Spring-Wallpaper-1

Pigerne har været på ferie hos deres far i en uge nu. Jeg ved de hygger sig, og nyder at være sammen. Det gode ved at de er hos deres far i 3 uger, er at jeg kan mærke det på madbudgettet (man kan jo lige så godt se det positive i det, ik?) og at de naturligvis får en masse god tid med deres far, men det ændrer jo ikke det faktum, at her er RET stille, og jeg glæder mig til at min ferie med pigerne starter om 14 dage.

God søndag aften til dig, og du ligger muligvis nok allerede under dynen, og samler energi til en ny og dejlig dag i morgen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.