jeg er stadig begejstret

Hvis du læste med på bloggen i går, så skrev jeg meget begejstret om akupunkturplastrene fra LifeWave (som Vild med dans-deltager Claudia Rex forøvrigt brugte efter at hun var vrikket om, og havde store smerter).

Som jeg også skrev, så er jeg blevet en trofast bruger af plastrene, og fortalte om min egen succeshistorie.

Det jeg ikke fik fortalt om, var at jeg også bruger plastrene på Bertha (min ene hund). Bertha har i perioder en tendens til at blive en anelse for nervøs, og så har jeg haft held til at få nervøsiteten dæmpet ved hjælp af et plaster. Som f.eks. har hun altid syntes at støvsugeren var meeeeget farlig, og flygtede derfor altid op i sofaen, eller om bag ved den.
Jeg tænkte at LifeWave da måtte kunne hjælpe på hunde også, så jeg kontaktede mere erfarne brugere end jeg, og ganske rigtigt: Hunde har også akupunkturpunkter, lige som os mennesker, så de fungerer ganske udemærket på dem også.
Med den oplysning i rygsækken, prøvede jeg at sætte intet mindre en 2 plastre på den lille uldtot, og efter 5 minutter, slappede Bertha af, og jeg kunne fint støvsuge, og hun lå bare og gloede på det sugende monster.

Det skal dog nævnes, at adfærdsproblemer ikke alene kan fjernes med et plaster, men det kan være et rigtig godt hjælpemiddel i træningen.
Bertha lærte i hvert fald, at støvsugeren ikke er farlig, og har ikke haft brug for et plaster, mere end den ene gang. I dag trisser hun bare rundt, når jeg støvsuger 🙂

Jeg kan se en masse muligheder i dyreverdenen: Prøv at forestille dig nytår, fx. Hvor mange hunde og katte bliver ikke dopet med alverdens medicin? Ville det ikke være meget bedre at undgå kemikalierne, og så bare sætte et plaster på sit elskede kæledyr?
Plastrene kan også bruges hvis hunden har allergi, fordøjelsesproblemer, ømme led, ja, you name it!

Min første tanke, inden jeg skulle prøve, var: Hvordan hulan får jeg plasteret til at sidde fast i den lange pels? Men det var ikke noget problem, for de klistrer egentlig ok, og jeg fæstnede det ekstra godt med lidt englehusdplaster 🙂

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om mine erfaringer, eller om hvordan plastrene evt. kan hjælpe din hund, kat eller hest for den sags skyld, er du meget velkommen til at sende mig en mail 🙂

Bertha og Karla_2

 

Bertha, Karla og jeg, ønsker dig en fantastisk weekend 🙂2 thoughts on “jeg er stadig begejstret”

 • hej, jeg har ikke mindre end 3 hunde med allergi. Hvordan griner jeg det an med LW-plastrene? Ligeledes har jeg en hund med en autoimun sygdom, nogen idé om hvad jeg der kan gøre?
  Glæder mig til at høre fra dig.

  Mange hilsener fra Gitte.

  • Hej Gitte.

   Jeg har endnu ikke prøvet at plastre mod allergi, men jeg ved at der er andre der har haft god effekt 🙂
   Jeg vil foreslå dig at ansøge mig om venskab inde på Facebook (søg efter Kira Leth). Dernæst kan jeg invitere dig ind i en gruppe der kun handler om at plastre vores kærledyr med LW-plastrene.
   I gruppen er der rigtig mange erfarne brugere, som vil kunne hjælpe med at svare på, om plastrene kan hjælpe dine vapser 🙂
   Jeg hjælper dig gerne videre, hvis du kunne tænke dig at afprøve dem en dag 🙂

   Kærlig hilsen Kira

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.