Jeg vil gerne spørge dig om noget

Jeg vil gerne spørge dig om noget

Jeg har et spørgsmål

Du har måske bemærket at der dukker sådan en irriterende grøn boks op, når du klikker dig ind på bloggen. Det må du altså undskylde, og jeg skal også nok fjerne den igen.

Men jeg er igang med at finde ud af om der kunne være interesse omkring at jeg udgiver en gratis E-bog, som jeg har skrevet omkring min skilsmisse.
Den er fyldt med sjove historier, og indre tanker, og skrevet imens jeg stod lige midt i mit livs største krise.

Det er efterhånden snart 8 år siden, så den er efterhånden ‘gammel’. Men stadig høj aktuel, da folk bliver skilt hver eneste dag, og man står ofte tilbage med en følelse af at man er den eneste det er sket for.
Derfor har jeg valgt at skrive min dagbog, som jeg førte i de første par år efter skilsmissen. Det gjorde jeg for at få bearbejdet mine tanker, følelser og oplevelser, om til en bog.

Jeg har dog ikke lyst til at udgive noget, hvis ikke der er nogen der har interesse i at læse det 😉

Så derfor spørger jeg dig: Ville du kunne tænke dig at læse en eventuel GRATIS E-bog om min skilsmisse?
Du forpligter dig ikke til et videre køb eller nyhedsbreve eller lignende. Jeg gør det KUN fordi jeg håber at min bog kan hjælpe andre der står i samme situation som jeg gjorde. Og fordi jeg synes bogen er for god til bare at have liggende 😉

Håber du vil tage dig 10 sekunder og trykke ‘ja’ eller ‘nej’ i den grønne boks. Og så lover jeg dig at jeg nok snart skal fjerne den igen 🙂

På forhånd TAK fordi jeg måtte spørge dig 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.