Neglene – til evig bekymring

Neglene – til evig bekymring

Jeg har altid haft bøvl med neglene. ALTID!
De knækker, flosser, er bløde, der kommer neglerødder osv. osv.

Jeg har prøvet rigtig mange ting, for at kunne have velplejede og lange negle, og mange ting har bestemt også virket, men været ret omstændeligt eller dyrt.

Jeg har i lange perioder brugt neglecremen fra Dior. Den er rimelig drøj, men så alligevel: Til ca. 200,- for en lille bitte krukke. Og så synes jeg den kunne have svært ved at pleje mine neglebånd. Neglene blev til gengæld rimelig stærke af det, og jeg skal helt sikkert snart igang med cremen igen.

Unknown

 

Jeg har desuden brugt negleolien fra CND. Den gav ikke en hujende fis, andet end bløde fingerspidser (de fingre jeg brugte til at massere olien ind i neglene med) så den var ikke pengene værd.

Unknown-1

Jeg har også været forbi en negletekniker og fået lavet gelénegle. Jeps. De blev stenhårde. De flækkede ikke. Og de så flotte ud – indtil de var vokset lidt. Så skulle de fyldes op, laves om osv. Sikken et arbejde, og sikken en bekostelig affære. Det blev aldrig lige mig.

kunstigeduwaldnegle14_srcset-large (billede er lånt fra Düwald som er piv-dygtige til deres arbejde!!!)

Det der virkede bedst for mig, var at få lavet Shellac fra CND. I starten fik jeg det lavet hos bl.a. Düwald, men besluttede mig for at gøre det selv. Jeg købte en UV-neglelampe fra en negleteknikker der havde lukket biksen, og købte derefter selve lakkerne på E-bay. Jeg kunne nemlig ikke købe dem her hjemme i Danmark, da det kun var forbeholdt de uddannede negleteknikkere. Og så gik jeg i krig.

Med hjælp fra youtube og det jeg havde set i neglesalonen, fik jeg lavet stærke og flotte negle, som holdt i ca 14 dage, uden at flække, miste farve (hvis jeg havde neglelak på) og bare så sunde ud.

NJ-900103-2

Efter nu 4 år med hjemmebehandlinger, har jeg solgt hele baduljen. Det blev en større og større stressfaktor for mig, når jeg ikke lige fik ordnet negle, og de lignede noget der var løgn!
Så hellere at det kunne komme en anden til gode.

Nu har jeg så opdaget et produkt der hedder Seacret. De laver bl.a. negleprodukter, og jeg har købt et neglekit hos dem.
Nu må vi se hvor effektfuldt det er. Indtil videre hører mine flækkede og flossede negle fortiden til, og neglerødderne er også på tilbagetogt. Hårdheden lader dog vente på sig, så det er her jeg tænker om jeg skal lave en kombi med min først omtalte neglecreme fra Dior 🙂

IMG_73602 thoughts on “Neglene – til evig bekymring”

 • Hej Kira..
  Ser rigtig godt ud.. Godt arbejde.. Fik lyst til en kommentar til dine negle.. Nu må jeg jo nok indrømme at jeg ikke har den store erfaring i netop negle… Måske fordi jeg er en mand.. Ved at du har arbejdet lidt med Lifewave og Deres produkter.. Har du prøvet det?? Tror måske selv på at det også skal komme indefra.. Men det kan selvfølgelig ikke stå alene… Hvad tænker du om det??? Hilsen Anders

  • Hej Anders.

   Takkker for komplimentet om det nye udseende på bloggen 🙂
   He he nej det ville være lidt mærkeligt hvis du som mand havde helt styr på det med negle, men du har ret: Lifewave-produkterne er jeg bruger af, men det har ikke decideret givet afkast i super-negle 😉
   Jeg må indrømme at jeg ikke har arbejdet målrettet med produkterne på negleforbedringer, men det burde jeg måske prøve 🙂

   Go’ weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.