Jeg har fået nyt legetøj

Jeg har fået nyt legetøj

OBS! I følgende indlæg er der ingen sponsorer indblandet. Det er noget jeg selv har købt, fordi jeg synes det var smart og brugbart for mig!

Når jeg bl.a. laver juledekorationer og kranse, bruger jeg ofte limpistol. Med en limpistol kan jeg få kogler o.l. til at sidde lige nøjagtigt der hvor jeg vil have dem til at sidde, uden at skulle tage hensyn til om der er en klump ler eller oasis at hæfte det i. Men du kender sikkert til samme problem som jeg ofte oplever: Limpistolen tager en krig om at varme op, og når den så endelig er varm, så løber det ud med lim, som bare går til spilde. Og når man så skal bruge limpistolen, kommer der laaaaange limtråde fra det man vil lime fast, og så hen til spidsen af den varme limpistol. Pænt irriterende hvis du spørger mig 🙂

Jeg klagede min nød til kæresten, og straks gik han igang med at finde en løsning på problemet: Han fandt en trådløs limpistol fra Bosch, som mest af alt ligner en forvokset kuglepen. Lige da jeg så den tænkte jeg at den vist ikke var så god at arbejde med. For håndstillingen er meget anderledes end den traditionelle måde at holde en limpistol på.
Samtidig er den lavet således at når man ikke trykker på den, så ‘trækker den limen tilbage’. Det betyder at der ikke løber lim ud af spidsen på den, og slutteligt så slukker den automatisk efter 10 minutter uden brug.

Da jeg havde set en Youtubevideo med den, var jeg overbevist om at jeg skulle have anskaffet mig den:

 

 

Jeg bestilte den søndag aften hos eoge.dk , og onsdag modtog jeg den. Det var det billigste sted jeg kunne finde den (den kostede 199,-)

Jeg var ret spændt på om den så også er så god som jeg forventede. Desværre havde jeg ikke lige nogen dekoration klar til at få pålimet alskens kogler, men jeg fik da limet lidt på en avis 😉

Indtil videre er jeg meget begejstret!
Den lidt anderledes måde at holde på limpistolen på – eller ‘Gluepen’ som den egentlig hedder – er slet ikke så mærkeligt som jeg havde forventet. Den ligger ret godt i hånden faktisk 🙂
Glæder mig til weekenden hvor jeg har planer om at lave et par dekorationer og kranse. Så kommer limpistolen til at stå sin prøve 🙂
Jeg skal nok melde tilbage om hvordan det gik.

Det er altid sjovere og nemmere at være kreativ når værktøjet er i orden, er det ikke rigtigt??

Nu vil jeg varme mig på en kop kaffe inden turen går ud i orangeriet hvor jeg liiiiige skal se hvordan det står til derude. Desværre er der ikke tid til julerier derude i disse dage, men jeg håber virkelig at jeg kan få tiltusket mig et par timer derude i løbet af en kommende travl weekend.
Vi må se hvordan det kommer til at gå 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.