Jeg sælger mine kjoler

Jeg sælger mine kjoler
Julesalg … eller bare fordi kjolerne er blevet for store og at jeg derfor sælger mine kjoler

Som du måske har fundet ud af, så har jeg over de seneste 2 år tabt mig en del (efterhånden 35 kilo – Yay!) og jeg sælger mine kjoler. Jeg har givet mig selv en gave, hver gang jeg har nået et delmål, hvilket har været en kjole fra Margot
(den trofaste læser vil vide at jeg er VILD med kjolerne fra Margot 😉 )

Kjolerne er løbende blevet skiftet ud, efter at vægten er gået ned, og kjolerne blevet for store.

Derfor sætter jeg nu en hel stak kjoler til salg, som jeg har elsket og nok skulle have solgt for længst, for de er rigeligt store til mig nu.

Hvis du kunne tænke dig at give en eller flere af mine kjoler et nyt hjem, så skriv en besked. Det er først til mølle 🙂

Happy shopping 🙂

Margot_salg_1 Margot_salg_2

UPDATE: Alle kjolerne er solgt, og der er nu andre kvinder som kan få glæde af de smukke og unikke kjoler.

Der er sidenhen kommet andre kjoler til, som nu hænger side om side på min bøjlestang. Jeg bliver aldrig træt af de skønne kjoler som giver et boost til humøret, uanset hvor grå og trist dagen kan være.2 thoughts on “Jeg sælger mine kjoler”

  • Hejsa
    Tillykke med vægttabet først og fremmest 🙂 Jeg er også vild med Margots kjoler, og jeg vil høre, om du nogensinde fandt den sorte med den hvide krave? jeg kan ikke finde den nogen steder nemlig 🙂 Kunne også være interesseret i den grå her, hvis den ikke er solgt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.