Jeg skal have en ski på

Jeg skal have en ski på

Jeps, den er god nok

Om ikke længe befinder jeg mig omgivet af sne, sne og atter sne: jeg er taget på mit livs første skiferie!

Jow jow, jeg skal have en ski på: I en alder af 42 skal jeg for første gang i mit liv have et par planker spændt under mine fødder. Jeg er RET spændt på hvordan det kommer til at gå.
Heldigvis er jeg ikke den eneste i rejsegruppen der er totalt novice udi skikunsten: Begge mine døtre har heller aldrig stået på ski før.

Sammenbragt familietur

Vi er hele vores sammenbragte familie der skal til Stöten i Sverige og stå på ski. 7 mand i alt. Det bliver kanon hyggeligt og sikkert vildt sjovt. Pigerne og jeg skal nok står for de festlige indslag 😉 .
Vi har meldt os til skiskole i 2 dage. Jeg ser for mig at vi er på hold sammen med alle de små børn på 3-4 år, som også skal på ski for første gang.
Vi skal alle holde fast i den samme lange snor (som jeg har set på film at man gør 😉 ) . Forrest er skiinstruktøren, dernæst en lang række af små poder, til sidst stikker der så 3 tumper op, som er mig og mine 2 piger 😀 😀 😀 Kan du se det for dig? Jeg kan 😉

385sneslange

Hvis ikke det der ski er noget for mig, er der vel en kælkebakke? Ellers har jeg set på Stötens hjemmeside at der er flere spisesteder. Så må jeg bruge tid der i stedet for 😉

Jeg glæder mig i hvert fald. Det samme gør resten af flokken. Men hold da op det har været noget af en udskrivning, når 3 mennesker starter helt fra bunden af, med at skulle anskaffe sig udstyr. Og her taler vi slet ikke om det dyre og fancy udstyr. Men skiundertøj, skisokker, skibriller, skihandsker, halsedisse,  skitøj, skipulli og jeg skal komme efter dig, skal jeg.

IMG_0311

Dyrt at starte op

For at spare lidt penge – og fordi jeg ikke vil betale kassen, i tilfælde af at det der med ski slet ikke er noget for os – har jeg f.eks købt vores skitøj brugt på DBA.
Skiundertøj mv. har jeg købt hen over sommeren, hvor sådan noget kan fåes til ok penge. Alligevel har der været enkelte ting jeg først har fået købt her til sidst, men jeg tror jeg har fået anskaffet det hele nu 🙂 .

Vi har lavet aftensmad til alle dagene hjemmefra, således at det lige er til at varme, når vi kommer hjem fra en lang og kold dag på pisterne (eller kælkebakken 😉 ) . Jeg har også bagt boller og pizzasnegle til køreturen (ca 12 timers kørsel!!!) og resten køber vi der oppe.

Jeg skal have mit store kamera med. De siger der skulle være noget så smukt deroppe. Og vi har snakket om at tage på en snescootersafari. Det glæder jeg mig HELT VILDT til!

Nå, jeg må hellere få pakket min taske, så vi snart kan komme afsted. Vi skal køre midt på natten, for at kunne nå frem i nogenlunde ordentlig tid, så jeg tror jeg skal tidligt i seng. Mon jeg kan sove??? Det tror jeg ikke, men så har jeg da gjort forsøget 🙂

See you in the snow 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.