Jeg tager den nemme løsning

Jeg tager den nemme løsning

Jeg har opgivet at finde kurvemøbler til terrassen, så jeg kan skabe samme stemning som det jeg så i boligmagasinet.
Egentlig er jeg blevet mere doven med alderen…..bliver vi ikke alle det, i større eller mindre grad? Jeg giiiider ikke at vedligeholde, passe og pleje de ting, som jeg kan undgå. Under den kategori hører altså havemøbler. Jeg er helt færdig med at slibe, oliere og pakke væk hver vinter. Derfor passer det materiale der hedder Polyrattan mig gevaldig godt: Det ligner kurvemøbler, men kan stå ude hele året, og det eneste der skal ind, når sommeren er slut, er hynderne.  Det er lige til at overskue.

Havemøbler i Polyrattan koster en del, og da jeg, som jeg skrev i går, ikke lige har flere tusinde kroner stående til havemøbler, har jeg søgt nettet tyndt, og pludselig fandt jeg et lækkert loungesæt med en sofa, to lænestole og et bord, i Polyrattan, inklusiv hynder og fragt i Tyskland til 1/3 af prisen her i Danmark. Se, det er noget jeg kan lide 🙂 Desuden passer det i farven til den solseng jeg købte sidste år, som også er i Polyrattan, så det bliver da totalt chekket her i min have 😉
Bestillingen er afstendt, så nu kan jeg kun vente på at fragtmanden kommer…..og at sommeren vender tilbage lige om lidt. Hep. Jeg er klar.

 TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

  Subscribe  
Giv mig besked
Anne Marie
Anne Marie

Dem glæder jeg mig til at få en lille en serveret i.

Christina
Christina

Du skulle vel ikke tilfældigvis kunne huske hvad den side hedder som du har købt dine havemøbler ved ? 🙂


%d bloggers like this: