Julebordet anno 2017

Julebordet anno 2017

Glædelig jul

I dag er det som bekendt dagen før dagen og der skal snart dækkes et julebord. Og indlægget i dag er en del af Bloggers By Hearts Julekalender, som I kan læse alle indlæggene af her. I går skrev Belinda om at pynte hendes juletræ. Det er lige til at komme i julestemning af 🙂
I dag er turen så kommet til mig. Jeg har valgt at vise dig hvordan jeg vil pynte julebordet til i morgen aften.
Eller det vil sige: Jeg vil vise dig hvordan jeg laver de dekorationer der skal stå på bordet i morgen aften, for selve bordet dækker jeg først i morgen eftermiddag 🙂

Aller først har jeg valgt hvilket farvetema jeg vil have i år. Sidste år var temaet julerødt:

Julebord
Gran og røde julekugler i lange baner
Julebord
Traditionelle farver og materialer er blevet brugt

I år bliver det mere naturens farver, så jeg holder det i primært brunt og grønt. Det lyder måske lidt kedeligt, men det bliver det bestemt ikke.
Jeg lægger en hvid dug på bordet. Ved hver kuvert lægger jeg en brun dækkeserviet (jeg har sådan nogle fine nogen fra Georg Jensen der vil passe så flot ind i mit tema) Her dækker jeg meget simpelt op med hvide tallerkener. Mine smukke krystalglas jeg har arvet efter min mor. Og hvide mundservietter der får bundet lidt bastsnor og naturpynt rundt om.

Loppefund er genialt

Ved hver dækkeserviet vil jeg dekorere et lille glas, som jeg har købt i den lokale genbrugsbutik, til den nette sum af 1,-/stk 🙂
I hvert glas kommer jeg en lille klump ler i, og dækker det med en smule mos, og sætter et kertelys i midten. Samtidig vil jeg sætte en smule småt naturpynt i også. Og vupti, så har jeg lidt hyggebelysning ved hver plads til vores julgæster.

Julebord
Loppefund er sjove at bruge
Julebord
De kan med lidt fantasi blive ret flotte

Inde midt på julebordet vil jeg pynte to papæsker, som vist nok oprindeligt er tiltænkt som gaveæsker. Jeg har fundet dem i den lokale IMERCO, hvor de havde -70% på alle deres julevarer. Så jeg fik nærmest smidt æskerne i nakken 😀

Jeg forer æskerne med en lille plasticpose, og fylder dem med oasis. Jeg har kun den grønne oasis til friske blomster liggende. Men ideelt set skulle jeg nok hellere bruge den lyserøde, som er beregnet til tørre dekorationer. Nå, skidt med det, jeg vil helst nøjes med at bruge det jeg har, det er det der gør det sjovere 😉

Julebord
Gran og mos bruges som bund
Julebord
Kogler og kugler er tilføjet og bliver straks lidt mere julet

Dernæst dækker jeg oasis med en blanding af små grankviste og mos. Når hele bunden er dækket laver jeg lidt højde på, ved hjælp at lidt naturpynt og slutter af med at tilføje et par julekugler i matchende nuancer.I morgen er det jo den store dag. Men der skal du bestemt ikke snydes for endnu en låge i vores julekaldender. Da er det Helle fra buginamnam.com der vil give dig julesteming til den store guldmedalje 🙂

Glædelig jul til dig og dine <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.