Juledekorationer anno 2018 – del 3

Juledekorationer anno 2018 – del 3

I dag vil jeg vise dig endnu en dekoration jeg har lavet. Denne gang er det en kalenderlysdekoration som min svigerinde havde bestilt. Dekorationen kan sagtens laves med et andet lys end et kalenderlys 🙂

Som jeg viste dig i går, lavede jeg en kalenderlysdekoration, som naturligvis også sagtens kan laves med et andet slags lys, end lige et kalenderlys.

Jeg kan godt lide at lave dekorationer der er en smule anderledes i enten form, farve eller udtryk. Men de må ikke ‘larme’ eller være alt for overvældende i udtrykket. Derfor er det lidt en balancegang og man skal kunne mestre begrænsningens kunst 🙂

Det har jeg prøvet på i denne dekoration:

En smuk gammel tallerken er fundet i den lokale genbrugsbutik. En klat ler er beklædt med mos
En masse dekorationspynt er fundet frem af julegemmerne
Lyset placerer jeg i midten af lerklumpen med mos
Og så er det bare igang med at pynte løs. Kunsten er at putte ting på der passer i farverne. På den måde kan man fylde ret meget på, uden at den virker larmende. I stedet får den et mere dekadent udtryk 🙂 Den smukke tallerken kommer virkelig til sin ret sammen med dekorationen <3

Hvis du har sørget for at tænke lidt over, hvilken farveskala din dekoration skal laves i, gør det hele processen meget nemmere (og sjovere). Slip kreativiteten løs, og se hvor den bringer dig hen. Jeg er sikker på at du nok skal få lavet en rigtig flot og personlig dekoration <3

 

Og hvis du vil have mere juleinspiration, har jeg lavet en lille inspirationsserie på 4 mails, hvor jeg guider og inspirerer dig gennem hele julen lige fra oppyntning ude som inde, og frem til dækning af julebordet og pyntning af juletræet.
Du kan få tilsendt mine inspirationsmails ved at trykke lige her.

Jeg vil elske at dele mine juletips med dig.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.