Julen 2018

Julen 2018

Så blev det søreme atter juleaften. Det er virkelig vildt som tiden bare flyver afsted! Sy’s jo kun lige at det har været juleaften 2017…men det er så åbenbart allerede 12 måneder siden!

Vi havde som altid lavet en masse forberedelser for at aftenen (og måneden i det hele taget ) forløb så hyggeligt og traditionsfyldt som muligt.

Og en af traditionerne her i huset, er at det mig der står for jule-borddækningen. Jeg var startet i god tid med at planlægge hvilket udtryk jeg gerne ville have frem. I år skulle den afspejle den traditionelle jul, blandet med lidt retro og natur.
Lyder det som en mærkelig sammenblanding? Det er det faktisk ikke:

Den traditionelle jul fik jeg repræsenteret med den julerøde farve og mønsteret i bordløberen. Retrostilen kom til udtryk via det slidte bronze-fad og patinerede kobber-fyrfadsstager. Naturen fik jeg flettet ind ved at sætte nogle hyacintløg i et par gamle lerpotter, og toppe det hele med mos, kogler og æbler:

Jeg synes det lykkedes mig helt ok at få den stemning frem som jeg gik efter.
Det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan få skabt en stemning på julebordet, som kan underbygge al den lækre julemad som vi jo også har brugt en masse tid på at forberede. Det hele skal gerne gå op i en højere enhed for mig 🙂

Middagen gik rigtig godt, og maden smagte vidunderligt <3 Her i vores familie spiser vi and. Den smagte helt som den skulle, og resten af tilbehøret var også lige i skabet!

I dag hvor det er 1. juledag, har vi spist rester, slået mave og spist endnu flere rester. Åh jeg elsker julen <3

Jeg håber at du har haft en rigtig fantastisk juleaften, og at du har haft tid til at nyde samværet med alle dine kære.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.