Julestemingen tager til i gårdhaven

Julestemingen tager til i gårdhaven

Som jeg lovede dig forleden, vil jeg i dag vise dig hvordan jeg så småt har fået pyntet gårdhaven op til jul.
Hvis jeg kender mig selv ret, så er jeg endnu ikke helt færdig med at pynte, for der kan altid liiiiige stå noget her, og en lille smule der. For slet ikke at tale om baghaven, hvor der endnu ikke er sneget sig julestemning til 😉

Næste år, hvor orangeriet forhåbentligt står i haven i al sin pragt, får jeg også travlt med at pynte op derinde. Åh hvor jeg glæder mig <3

img_9866

Zinkopsatsen fra Housedoctor er ved at blive gjort klar til at blive vist frem 🙂

 

img_9867

Mit lille plantebord i gårdhaven har jeg pyntet med betonjulekuglerne i opsatsen, sammen med mos, lavgrene og æbler.
En af mine kranse, samt en af mine dekorationer med husløg står sammen med en lanterne.
Det giver en rigtig god stemning ude i gården.

img_9869

Zinkbaljen har jeg dækket med mos, lagt æbler og efeu på. Og toppet den med håndskårne træjuletræer og træstjerner fra SOS-Gambia. Det giver baljen et rigtig fint og rustikt udtryk.

Jeg mangler stadig at få 2 små juletræer stillet op på hver side af bagdøren i et par zinkspande. Så det er der naturligvis endnu ikke billeder af 🙂 Spandende har jeg købt hos Bauhaus, og jeg tror det rammer ‘lige i øjet’ med hvad jeg forestiller mig.

Når gårdhaven er pyntet helt færdig, kommer du naturligvis til at se billeder af hele herligheden 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.