Juleværkstedet på landet

Juleværkstedet på landet

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med at bo på landet 🙂 Jeg elsker at kunne udfolde mig kreativt med det jeg holder så meget af: Blomster, kranse og dekorationer.
Tidligere havde jeg ikke rigtig mulighed for at arbejde med den side af min kreativitet, fordi bl.a. boligforholdende gjorde det lidt vanskeligt. Men nu hvor der er kommet masser af plads, og rig mulighed for at indsamle naturmaterialer og ikke mindst at jeg nu bor sammen med min kæreste som gerne hjælper mig med mine (af og til ) sjove ideer 😉 Det sætter jeg MEGET stor pris på <3

Mine seneste projekter har været at binde julekranse til vores døre, der kan byde vores gæster en glædelig jul. Samtidig har jeg også lavet flere små dekorationer til haven og gårdhaven. Jeg ELSKER at have plads til at kunne folde mig ud, og at have plads til at kunne pynte op 🙂

img_9830

Arbejdsstationen på en kold dag

img_9865

Arbejdsstationen på en mild dag

Jeg har fået bundet lidt rigeligt med kranse og lavet en del dekorationer, så min kæreste har lavet en lille vejbod til tingene. Det er blevet SÅ fint.

img_9837

img_9849

img_9859

img_9870

img_9855

img_9862

img_9863

img_9860

Her er et lille udpluk af nogle af kransene og dekorationerne som står i vores lille vejbod her ude på landet 🙂

Om der er andre end mig selv der synes de er smukke ved jeg endnu ikke, men jeg er rigtig glad for hver og en af dem, og jeg hygger mig rigtig meget med at lave dem. Specielt når hovedet og nakken smerter så gudsjammerligt, er det skønt at gå rundt ude i den friske luft, og nørkle med det jeg godt kan lide 🙂

I morgen vil jeg vise dig om det er lykkedes at lave betonjulekugler som jeg skrev om i det seneste ‘torsdagstip’ 🙂

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.