Kalenderlys anno 2015

Kalenderlys anno 2015

Dette års kalenderlys anno 2015 er i år arrangeret i min Kubus Bowl. Den er blevet ganske vellykket, og jeg er meget tilfreds.

Den er fyldt med natur. Lige som jeg godt kan lide det.

Jeg startede med at fore skålen med en lille frysepose, for at leren ikke kommer i direkte kontakt med materialet af skålen.
Derefter lagde jeg en klump ler i skålen, satte 3 stk kraftige metalpinde i bunden af kalenderlyset, så det sidder godt fast i leret, og placerede det i skålen.
Så lagde jeg pudemos hele vejen rundt, så det dækkede hele skålen. Trådede nogle enebærgrene og lærkegrene, og stak dem ned igennem mos’en og ned i leret.

Dernæst blev der trådet enkelte kogler, og de blev også stukket ned i mos og ler. Slutteligt trådede jeg nogle mini-husløg, og placerede dem i dekorationen. Meget enkel og smuk, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Du kan bedømme resultatet her:

Kalenderlys_1

Kalenderlys_2

Som du kan se, er jeg ret glad for at bruge naturmaterialer i mine dekorationer. Ligesom jeg har gjort det i min adventsstage.
Min Kubus Bowl er PERFEKT som beholder til kalenderlyset, og jeg bliver aldrig træt af at kigge på den. Og det er dejligt at jeg kan bruge den året rundt: Sommetider er der en plante i, andre gange er der ‘dimsedutter’ i den og andre gange igen er der snolder (der er altid foret med plastic når der er jord m.m. i den, red.)

Men lige i denne tid, er der altså en kaldenderlysdekoration i min Kubus Bowl, og jeg er rigtig glad for den 🙂

Har du fået lavet din dekoration? Smid gerne en kommentar og et billede. Jeg vil elske at se hvad du har lavet.

Glædelig 1. december til dig og dine, og må din julemåned være fredfyldt og SUPER hyggelig.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.