Kender du det?

Dagens indlæg, bliver nok ikke som de fleste af mine indlæg plejer at være, men i dag, har jeg brug for at fortælle dig noget, og som du måske endda selv kan overføre til dit eget liv:

Kender du det, at du er et sted i dit liv, som du egentlig er ganske godt tilfreds med, men der mangler liiiige DET der kan gøre dit liv komplet for at du kan føle dig som et helt menneske?
Det kan være at du føler at dit job ikke giver dig det du forventer, og at du har brug for at finde nye retninger, rent jobmæssigt. Når du har gennemført denne store transformation i din karriere, og du endelig føler at du er landet på den rette hylde, føler du dig komplet.

Måske opdager du, at en rejse ud i verden vil give dig den oplevelse du altid har drømt om, og derved give den frihedstrang du går og tumler med, næring til at se anderledes på dit liv, og derved gøre dit liv så meget bedre, eller måske finder du ud af, at dit parforhold ikke er som det burde, og du bør tage konsekvensen af dette, og enten arbejde på at få det til at fungere, eller måske ty til den sidste og sværeste løsning, at forlade din partner, af kærlighed til dig selv, og dit fremtidige liv.

Du kender måske ikke lige ovenstående situationer, men du kan måske alligevel relatere til følelsen som beskrivelserne giver.
Jeg har været i nogle af disse situationer, og endnu andre også. Det kan være svært at finde ind til, hvad det præcist er der mangler i ens liv, for det kræver mod, selvindsigt og kærlighed for at kunne turde se sig selv og sit liv i øjnene….og at turde at reagere på det!

Jeg har prøvet at være helt nede og vende under gulvbrædderne, og kæmpet mig op, ved at turde at se på mit liv, turde mærke efter, og turde elske mig selv som den jeg er. Ved at blive “tvunget” til at se på sig selv og sit liv med nye øjne, gør, at man opdager hvad livet også kan tilbyde.

Jeg har mødt mange mennesker i min dagligdag, som kunne have brug for at se anderledes på deres liv, for at finde ind til, hvad det er der skal til, for at gøre deres liv komplet. Nogle af dem, gør noget ved det, og andre gør ikke. Det der skal til for at gøre dit liv komplet i dag, er måske ikke noget der holder resten af livet. Måske opdager du om nogle år, at det nu kræver noget andet. Det er helt sikkert meget sundt, for det betyder at du udvikler dig som menneske, og ikke sidder uhjælpeligt fast i dit eget liv.

I lang tid, har jeg været ganske tilfreds med, hvor jeg er i mit liv. Jeg har nydt mit eget selskab, og at være sammmen med mine børn. Mange nye bekendtskaber har også fundet vej ind i mit liv, og alt dette har gjort mig lykelig, trods anden modgang. Jeg er stadig yderst tilfreds med hvor jeg er, men jeg har opdaget, at jeg mangler noget for at gøre mit liv komplet. Det arbejder jeg så på nu, og efter alt at tyde, tegner det til at jeg snart føler mig KOMPLET.

Så kære du, som læser med her: Mærk efter, helt ned i maven. Hvad manlger du, for at DU bliver komplet? Måske er det bare en finjustering der skal til, eller måske en lidt større omgang. Men lov dig selv, at det handler om DIG og DIT liv. Kun du kan være ansvarlig for DIN lykke. Ingen andre.

Tænksomme søndagshilsner fra Kira.

 1 thought on “Kender du det?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.