Der kom en pakke fra Tyskland

Der kom en pakke fra Tyskland

YES! I går da jeg kom hjem fra arbejde, stod der en stor papkasse fra Kordes i Tyskland. Yeha!!!
Det er første gang jeg har handlet hos dem, og jeg skyndte mig at pakke kassen ud.
Roserne var pakket rigtig godt og forsvarligt ind, og jeg kunne se at de på ingen måde havde lidt overlast.

Selvom det trak op til regn (selvfølgelig!!!) fattede jeg spaden, og gik igang med at plante mine nye roser.

Jeg plantede de to styks Herzogin Christiana i bedet ved hækken:

Og satte Novalis i midten af det bagerste runde bed:

Jeg fik også luget lidt og revet nedfaldne æbler og grene sammen, efter stormen forleden. Så haven nåede lige at blive ‘friseret’ inden sluserne åbnede. Heldigvis kunne jeg søge ly i orangeriet:

 

Inden regnen satte ind, fik jeg også gravet mine 14 styks Vintergrøn (Vinca) op igen, som jeg forleden satte i det midterste bed. Det duer ikke med den plante der. Den vil overtage det hele, og det har jeg ikke lyst til. Så nu er jeg gået i tænkeboks, for at finde ud af hvad jeg så skal sætte i stedet for 🙂

 2 thoughts on “Der kom en pakke fra Tyskland”

  • Tillykke med dine fine roser. Godt du fjernede Vincaen, det er mildt sagt slemt til at brede sig.
    Hilsen Lisbeth

    • Smiler, ja det kom jeg også til at tænke på, da jeg plantede dem. Men kender du det: Man står i plantecenteret og bliver overvældet af alle de skønne planter og fristet lidt for meget, og så laver man bare nogle køb med hovedet under armen engang i mellem? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.