Konfirmation og Kongebrogaarden

Julie_konf

For cirka 1.5 uge siden havde min yngste datter den bedste dag i hendes liv:

Hun blev konfirmeret.

En dag hun havde set frem til RIGTIG længe! Og den blev helt som hun havde drømt om, så det kunne ikke være bedre.
Hendes far og jeg afholdte hver vores konfirmationsfest for hende, på samme dag, så vi begge to fik mulighed for at dele den kæmpe oplevelse med hende.

Kirkegang

Vi var alle med i kirken: Far, mor, søster, kærester og bedsteforældre. Det var så dejligt at opleve den gode stemning, og vores fælles kærlighed til Julie.
Hun var så glad og stolt over at vi alle sammen var der, til at dele det store øjeblik med hende.

En fantastisk oplevelse

Efter kirken, blev Julie kørt til min fest af hendes far (han har så’n en smart bil, som Julie synes er super fed) som jeg afholdte på Kongebrogaarden i Middelfart.
Her havde Julie og jeg inviteret familien og nogle venner til en dejlig eftermiddag, med masser af god mad, skøn beliggenhed og SUPER service.
Jeg kan kun anbefale Kongebrogaarden, hvis du ønsker at holde en fest, hvor du vil være sikker på at den bliver perfekt. Hvis jeg nogensinde skal holde en større fest (måske bryllup engang? 😉 ) så vil jeg frygtelig gerne afholde den her.

Champagnepropper og sabler

Da jeg arbejder som fotograf, var det meget nærliggende, at det var mig der skulle fotografere Julie på hendes store dag. Så efter at jeg havde lavet nogle skud af Julie oppe i Kongebroskoven, som Kongebrogaarden ligger lige op ad, var der stillet op til velkomstdrinks. Her skulle der sables champagne, inden det blev hældt op i vores glas.
De mandlige gæster fik lov til at sable flaskerne, til stor morskab for hele selskabet, og da der kun var en enkelt flaske tilbage, skulle Julie sable den.

Hun var ikke vild med tanken, men overvandt sig selv, og kastede sig ud i det. Hun klarede det SÅ flot, og det var vist noget af en oplevelse 🙂
Julie_flaske

Julie_flaske_1
Efter endt fest, og en masse oplevelser rigere, blev Julie og storesøster Sia hentet af deres far, hvor de kørte hjem til den fest som han havde forberedt til hende.
Også her, havde Julie en fantastisk fest.

God løsning

Hvis du er skilsmissefamilie, og du også skal holde konfirmation inden for den nærmeste fremtid, kan jeg virkelig anbefale denne model, som vi har brugt:

  • Hold hver jeres fest på konfirmationsdagen. På den måde, skal konfirmanden ikke “sætte sig op til” konfirmationsfest over flere dage. Magien er falmet en del, hvis han/hun skal holde konfirmationsfest flere uger efter den store dag.
  • Du kan sammen med konfirmanden lave lige nøjagtigt den fest som I synes den skal være, uden at skulle tage hensyn til eks’ens meninger og holdninger. Eks’en og konfirmanden kan så lave samme festplanlægning der.
  • Det afværger mange potentielle konflikter og bekymringer.
  • Konfirmanden får kun EN konfirmationsdag, men kan fejre den med BEGGE forældre, selvom de ikke holder fælles fest.
  • Festen / dagen bliver meget mere afslappet for både konfirmand og forældre.

Ulemperne ved at holde hver jeres fest er:

  • Det bliver dyrere, end at holde en fælles fest.
  • Konfirmanden skal være “med på ideen”.
  • Det kræver lidt mere planlægning, da dagen skal deles mellem forældrene.

Hvis du vil se lidt flere billeder af min smukke konfirmand, er du velkommen til at kigge forbi min Facebookside: Fotograf Kira Leth, hvor jeg har lagt lidt flere billeder ind.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.