Lad der blive lys

Lad der blive lys

…så det gjorde vi!

I weekenden stod den på opsætning af julelys rundt om på matriklen 🙂
Jeg ville gerne være i god tid, således at vi ikke endte med at skulle sætte alle lyskæderne op i bidende kulde og med forfrosne fingre i tilkøb.

Nu skriver jeg ‘alle’ lyskæderne. Det betyder at der er mere end en enkelt kæde der pryder omgivelserne i de mørke måneder. Efter at jeg er flyttet ind i huset her på landet, har der stille og roligt sneget sig flere lysende kæder ind, end der tidligere har været. Heldigvis synes min kæreste at det er piv hyggeligt med alt det lys i den mørke tid, så jeg har frie hænder til at sætte lys op hvor jeg ønsker det. Han er en meget rummelig mand <3 🙂

I år er jeg kommet på et nyt sted der også lige skal lyses lidt op: Det store hjertetræ i forhaven, som står på hjørnet i vores indkørsel. Det ligefrem KALDER på at blive pyntet med MASSER af små lys. Kæresten var dog en smule betænkelig ved udsigten til at det var ham der skulle sendes op i toppen af trækronen. Der er RET langt derop. Jeg tilbød at det ville jeg gerne gøre, men både han og jeg ved at det rækker min fysik ikke til (og jeg tror også at han gerne vil beholde mig lidt endnu – da faren for nedstyrtning er pænt stor i sådan et højt træ 😉 ) så der skulles tænke i alternative løsninger 🙂
Heldigvis er kæresten lige så resultatorienteret som jeg selv, så han giver ikke sådan op <3 Derfor kom han på en løsning med at bruge en MEGET lang stang som vist nok oprindeligt er lavet til at kunne stå på jorden og rense tagrender med. For enden af denne stang, monterede han et langt søm som lyskæden kunne ‘fanges’ med, og derved blive løftet op i træet, og blive hægtet på en gren.

Bonussønnen var også så sød at hjælpe med opsætningen af den MEGET lange lyskæde. Det gjaldt om at holde tungen lige i munden 😉

Nedenfor kan du se en lille film om hvordan det gik:

Nu er jeg næsten kommet hele vejen rundt på matriklen med at sætte lyskæder op. Det bliver så fint og det giver bare den hyggeligste stemning i den mørke tid.

Når jeg er færdig med at skabe julestemning flere steder i haven, vil jeg naturligvis dele billederne med dig, men du må have lidt tålmodighed. Det tager lidt tid at få lavet dekorationer til både ude og inde 😉

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.