Lækker mad og gode venners selskab

Lækker mad og gode venners selskab

I aftes fik jeg hele 2 ting på een gang: Lækker mad og gode venners selskab.

Grunden til at vi mødtes på en restaurant (ud over at vi havde lyst til at mødes over noget lækkert mad) er at jeg har hjulpet Anders med at lave hans hjemmeside, og lært Anne Marie lidt om det at blogge, og de var så glade for resultatet, at det måtte fejres med en god middag på min favoritrestaurant.
Anders og Anne Marie er meget begejstrede for produkterne fra Life Wave (som jeg jo også har rigtig god erfaringer med, og som jeg jævnligt bruger) og de har valgt at gå all in, og derfor gjort brug af min viden omkring det at starte en hjemmeside og om at blogge.

Hvis du vil se hvor flot et resultat de har fået med deres hjemmeside som de kalder Livsbølgen (synes det er SÅ sejt at de som 60 årige +/- kaster sig ud i denne fagre nye verden som bloggere og webadministratorer) kan du finde den her. Og hvis du synes det kunne være interessant at høre mere om, hvad deres produkter går ud på, er du meget velkommen til at kontakte Anders.

IMG_7588 (1)
Vi mødtes på restaurant No61 i Kongensgade i Odense og havde en rigtig hyggelig aften. No61 er en af mine favoritsteder, når det gælder lækker og vel tilberedt mad.

Kokken laver hans retter af årstidens råvarer og primært også de lokale råvarer. Retterne er klassiske, men med et moderne twist, og det er det jeg synes er rigtig lækkert.

Til forret fik jeg boller i selleri. Jeg er ellers ikke sådan til selleri, men måden som retten er tilberedt på, gør at det smager himmelsk!

Til hovedret fik jeg andeconfit med rød- og grønkål som tilbehør. Atter var smagsoplevelsen helt sublim, og de forskellige smagsnuancer var perfekt tilpassede.

Desserten var Creme Brulée, som smagte så fløjlsblødt og sødt, at englene sang.

Jeg skulle være chauffør på bilturen hjem,så jeg nøjedes med vand og Pepsi Max, men resten af selskabet fik en veltipasset vinmenu til hele herligheden, og det lød på dem, at de syntes det smagte dejligt 🙂

I dag står den så på afslapning og lidt bolle-bagning til fryseren, imens kæresten maler væggene ude i gangen. Det bliver SÅ flot! Han er ved at gøre huset klar til at pigerne og jeg flytter ind til sommer. Men mere om det på et senere tidspunkt 🙂

Go’ weekend til dig og dine, og pas på hinanden <3

 

'Mine tanker går til Frankrig og Paris i særdeleshed'

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.