Lykkeglimt

Lykkeglimt

Sommerferien er slut

Lykkeglimt skal man samle på.
Så er min sommerferie officielt slut! Det er faktisk ok, men synes alligevel det er lidt vemodigt at vi ikke bare kan dase og tage tingene som de kommer, selvom det er mandag 😉

Det har været en sommerferie fyldt med oplevelser, omvæltninger og en masse glæde. I galleriet nedenfor kan du se mange af mine lykkeglimt:

Fremtiden

I de kommende uger skal min kæreste og jeg til at vænne os til hverdagene, og det skræmmer mig slet ikke. Tværtimod. Det at få en hverdag sammen, efter at have været weekendkærester i flere år, er stort.
Pigerne skal også have tid til at falde til, og skabe nye relationer.

Studinen er startet som vikar på en virksomhed i Assens. Desværre er det kun frem til sommerferien slutter, men mon ikke hun er heldig at finde et nyt job hurtigt efter? Hun har i hvert fald en masse ansøgninger ude, og er også i kontakt med flere, så mon ikke heldet er med hende.

Yngstebarnet skal starte i gymnasiet d. 9.8. så hun har ferie lidt endnu. Men hun glæder sig rigtig meget til hun skal starte. Det er sejt af hende: Hun kender ikke en eneste når hun starter, men jeg er sikker på at der ikke går mange minutter før hun har fundet de første veninder 😉

I dag skulle efter sigende være den sidste sommerdag for en periode, så den skal nydes i eftermiddag, når arbejdsdagen er slut.
Jeg byder i hvert fald hverdagen mere end velkommen – og så glæder jeg mig til det bliver weekend 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.