man må ikke fryse…heller ikke når man er en hund

I går havde jeg arrangeret et cotontræf her i Strib.
Det var for alle som ejer en eller flere Coton de Tulear-hunde (eller bomuldshunde) og vi skulle mødes på Nordstranden til en gåtur på stranden, med efterfølgende varm cacao og hjemmebagt kage og brød.

Der var rigtig mange der trodsede kulden og blæsten, og jeg tror vi talte til ca. 20 coton’er og deres ejere. Det var et rigtig godt fremmøde, så det var i hvert fald ikke sidste gang jeg arrangerer det her i Strib igen… næste gang skal det bare være liiiiidt varmere!!!

DSC01465

Når det er så koldt, som det var i går, blev hundene nødt til at have lidt lunt tøj på, da de ikke har underuld at varme sig med. Jeg har godt nok strikket en uldsweater til begge hunde, men den løsning synes jeg ikke helt duer, når det er på stranden vi befinder os.
Anne Marie havde heldigvis en ekstra frakke liggende, som Bertha måtte låne (Alfred var ikke med, da han jo desværre ikke er særlig social 🙁 )
Frakken er en “dun-frakke” med hue og en lille pelskant. Den er SÅ smart, og tænkte, at jeg nok hellere selv må investere i en magen til.
Du kan faktisk se den på billedet ovenfor: Det er Bertha der står ved bænken, med den sorte frakke på.

Desværre er den model som Anne Marie har til hendes coton’er udgået…jow jow selv indenfor hundefrakker, er der sæson og mode 😉
Jeg søgte lidt rundt i går, og faldt PLADASK for en hundefrakke, som er lige i øjet.
Det er en tysk webshop, som sælger exclusive varer til hunde, så allerede her lugter det lidt dyrt, men se lige her , den er da ikke til at stå for!!!


puppia-1.hundeschneeanzug.pilot-silver

Nu er det så lige, at jeg diskuterer med mig selv, om det er fuldstændig åndssvagt at ofre så mange penge (75 Euro) på en frakke til en hund…..

Hvad synes du? Ville du bruge så mange penge på et lille bitte stykke stof, som det jo er, til sådan en bette hund?

Jeg ved godt, at hvis jeg begynder at regne sammen, hvad jeg ellers har brugt af penge på tilbehør til hundene (shampoo, balsam, pelsmaske, specialshampoo, show-shampoo, hundesko, speciel sele, så pelsen ikke filtrer, kamme, børster, hundeføntørrer, cykelvogn, trimmerbord osv. osv. osv.) så det er nok ikke SÅ utænkeligt at jeg kunne finde på at købe frakken…måske 😉

Jeg må hellere igang med at spare op 😉

Håber din weekend har været lige så dejlig som min 🙂

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.