Med en tåre i øjenkrogene

Det var med vemod, at jeg i fredags måtte tage afsked med min elskede Kitty.
Jeg har købt en ny og lækker bil, og jeg er VILD med den, meeeeen hvor var det svært at skulle tage afsked med skønne og dejlige lille Kitty.

Hun blev solgt til en brugtbilsforhandler som lovede mig højt og helligt, at han nok skulle finde et nyt og godt hjem til hende. Jeg tror at han godt kunne fornemme at jeg havde svært ved at skulle slippe hende 🙂

Du griner måske lidt, nu hvor jeg fortæller dig, at jeg fældede en tåre, for det er jo kun en bil for pokker, men Kitty og jeg har været så meget igennem, så det er altså bare svært.
Der værste var, da jeg parkererede hende ude foran forhandleren, da jeg skulle hente min nye super lækre bil. Jeg havde besluttet mig for, at jeg lige ville tage et billede af hende, men jeg kunne næsten ikke se noget, fordi øjnene var så fyldte med vand….. Thi hi, Kira altså!!!

Du skal ikke snydes for det vemodige billede, så her kan du se den legendariske Miss Kitty

20121104-193459.jpg

Du skal naturligvis heller ikke snydes for at se min nye dejlige vogn. Må jeg præsentere min nye lækre Mazda2.

20121104-193631.jpg

Hvis du har fulgt med her på bloggen, vil du måske vide, at jeg har været meget i tvivl om, hvilken bil jeg skulle vælge. Valget var faktisk landet på en Kia Rio, men jeg ville først kunne få den til marts eller april næste år, og det gad jeg altså ikke vente på.
Pludselig slog det mig, at en Mazda2 jo egentlig er en super smart bil.
Jeg tog ud og prøvede den i torsdags, og så var jeg overbevist om at det var den bil jeg skulle have. Dagen efter havde jeg fået min nye bil 🙂

Det er en fantastisk følelse, at køre i en ny bil, som har alt hvad der bimler og bamler i udstyr, men der kræver altså noget af en tilvænning 😉
Jeg er glad for min Mazda, uden tvivl, men jeg saaaaavner altså Kitty :'(

Men minderne har jeg da lov at have 😀

Må du få en rigtig dejlig søndag aften.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.