Min julepyntede have

Min julepyntede have

Som jeg skrev for nogle uger siden, ville jeg vise dig billeder fra min have, når den stod i sin ‘juledragt’. Det er i dag du får de billeder at se 🙂

Det er ikke fordi der er overflod af dekorationer, men orangeriet har fået drysset lidt ‘julestøv’ over sig, og forskellige steder rundt om i haven, viser julestemningen sig.

Jeg har allerede nye ideer til næste års julerier ude i haven. Men i år kom jeg lidt bagud, da vi var beskæftiget med andre ting der tog al vores tid langt ind i november måned. Derfor fik jeg ikke lavet alle de dekorationer og ranker som jeg havde forestillet mig. Men så er der jo altid næste år 🙂

Hele juleorangeriet set udefra 🙂
Jeg ser for mig næste år til jul, hvor der er plantet en rosenhæk for at ramme det hele ind, og så står der også lige et par bålkurve til at sætte stemningen med. Det kommer til at se piv-godt ud. Tror du ikke?

Indenfor har jeg lavet forskellige dekorationer og opstillinger. Levende lys hjælper også på stemningen.

Med lammeskind i lænestolene, så er det ikke alt for koldt for bagen når man sidder og nyder julestemningen.

Hygge <3

Et ‘sølv’-kræmmerhus er pyntet meget enkelt – men det giver stadig megen stemning.

Håndsyede stofhjerter pynter i vinduerne i orangeriet 🙂

En gammel etager har fået ‘julefrakken’ på 🙂

Der er ok med plads i orangeriet til at julehygge i, selvom mit vinteropbevaringshus står der. Det er helt perfekt!

Sådan ser orangeriet ud om aftenen. Det er udsigten fra mit køkken <3

Andre steder på matriklen har jeg også fået pyntet lidt op. Gårdhaven har fået lidt julestøv, og bænken under mit hjertetræ, der er fyldt med hundredevis af lys, har også fået en smule julestemning

En mini-fyr er plantet i en gammel trækasse, en lanterne med batteri-bloklys i (så slipper jeg for at skulle ud at tænde det hver aften 😉 ) og en tyk krans af lavgrene, tilført en smule juleglimmer (købt hos den lokale blomsterbutik) pryder min gamle havebænk under hjertetræet.

Mit gamle havebord fra IKEA er pyntet med lanterner, håndskårne juletræer fra Gambia og støbte betonnisser som en veninde har lavet. I baggrunden hænger en julestjerne jeg har lavet af lavgrene.

Mit gamle vaskebræt som jeg har fået af min far, er blevet julepyntet med en lille kvist gran, en kogle og et lille hjerte af metal. Simpelt og enkelt, men meget stemningsfyldt 🙂


Det fad jeg lavede i sommers i beton og dernæst bronzerede, udgør det lige nu som base for en lille juleopstilling på havebænken i gårdhaven 🙂

Jeg har selvfølgelig også pyntet op ved hoveddøren, men der har jeg endnu ikke fået taget nogle ordentlige billeder (af den simple grund at vores indkørsel har været sat til med en del biler og en stor trailer, så det har været lidt svært at komme til at få nogle gode skud 😉 )

I disse dage går jeg og planlægger hvordan julebordet til den store aften skal dækkes og pyntes. Jeg tror jeg er ved at have besluttet mig. Så nu skal der skaffes materialer så jeg kan lave det som det ser ud inde i  mit hovede 😀

Må din tirsdag aften blive dejlig og julehyggelig <3

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.