Min nye have

Min nye have

Som jeg skrev i går, flytter pigerne og jeg som bekendt til Assens d. 1.7.

Det er min kæreste som ejer det skønne og yderst charmerende hus vi flytter ind i (billeder kommer i et kommende indlæg).
Det ligger lige uden for Assens by, lidt ude på landet, og jeg føler nærmest jeg er kommet hjem igen 🙂

Jeg er opvokset nede på Als, også ude på landet, i det skønneste bondehus, med stråtag og bindingsværk, og den skønneste landbohave.
Mit kommende hjem har dog hverken stråtag ej heller bindingsværk, men det er alligevel et skønt og rigtig dejligt hus. Der findes også en usædvanlig dejlig og charmerende have, som jeg bliver mere og mere vild med.
Min kæreste er ret glad for at jeg går meget op i både hus og have. Det er en stor fælles interesse, og han er glad for at jeg har lyst til at sætte mit præg, både inde som ude.

Jeg er også rigtig glad for at han har den holdning han har. Mange mænd ‘der ikke længere er en årsunge’ kan ellers godt have en lidt forstokket holdning til, at der helst ikke skal ændres for meget i deres omgivelser, for ‘det har altid fungeret, hvorfor så ændre på det’?
Min kæreste er heldigvis anderledes: Han vil gøre alt for at pigerne og jeg føler at det også bliver VORES hjem. Ikke dermed sagt at han bare læner sig tilbage og siger: ‘Gør hvad I vil’. Men han er åben for de ting jeg godt kunne tænke mig at få lavet, for at jeg også kan få mig selv med i indretningen af både huset men også i haven.

For en lille uges tid siden, skrev jeg om en blomsterindkøbstur jeg var på, til Flora Frankfri. Her købte jeg en masse sommerblomster til at pryde min kommende have med, for at skabe lidt mere hygge og sommerstemning.
Vi havde lige købt en smuk rosenbænk hos coop.dk og min kæreste havde også en gammel mælkejunge stående, som han havde haft en lille forkølet beplantning i. Jeg kunne lige se for mig, hvordan jeg kunne få lavet en hyggelig krog, med bænken og mælkejungen. Det færdige resultat blev sådan her:

IMG_8744

Jeg synes at min lille opstilling lykkedes ret godt, og det er blevet rigtig hyggeligt. Nu må solen og det varme forår så også gerne vende tilbage, så vi kan sidde ude på bænken og nyde de varme stråler.

Da pinseferien startede i fredags, fik jeg hængt min hjemmesyede vimpelranke op, som har hængt de seneste par somre hjemme på min terrasse i Strib. Jeg fik også hængt en lyskæde med hvide partylights op, som jeg havde købt til formålet hos Sirius.
Min idé var også her, at skabe en hyggelig sommerstemning: Der er et par store træer i haven, og der står en granitbænk under et af dem. Det er i sig selv jo ret hyggeligt, men jeg ville pifte det lidt mere op, gå skridtet videre, og pynte lidt op.
Min kæreste kiggede lidt undrende på mig, da jeg for et par uger siden præsenterede ham for ideen. Jeg tror han syntes at jeg var lige lovlig kreativ nok i min idé, men han troede heldigvis nok på min vision, og da jeg havde fået hængt herlighederne op i træerne, var han heldigvis enig med mig i, at det var blevet SUPER hyggeligt 🙂

Resultatet blev dette her:
IMG_8740

IMG_8745

Billederne er nok en smule kornet, men det er fordi de er taget i skumringen, for at kunne få lysenes glød med. Men jeg håber du kan fornemme den stemning som lamperne giver 🙂
Jeg er i hvertfald utrolig godt tilfreds med resultatet her også, og det samme er kæresten så også 😀

Så nu venter vi bare på at varmen vender tilbage, så vi kan sidde ude og nyde sommerstemningen i haven.

Jeg har også været i gang med at skabe stemning på terrassen, men det viser jeg dig i et senere bloginlæg 🙂

Stay tuned!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.