Missionen der skulle få mig ud af min skal

Missionen der skulle få mig ud af min skal
Missionen

Som jeg fortalte om i går, skulle jeg via mit job sendes på en slags mission:
Min chef ville gerne have viden omkring det at være en del af et fællesskab sammen med andre singler efter en skilsmisse, således at vi kunne skrive mere om den del af livet efter en skilsmisse. På det tidspunkt havde virksomheden et samarbejde med portalen singleplus.dk og jeg blev medlem af netværket.

Konceptet med Singleplus er at det er et socialt netværk, hvor medlemmerne er drivkraften bag aktiviteterne og det indhold der skabes på sitet. Det giver nærvær, et højt engagement og en fælles samhørighed da alle har et liv og en dagligdag der minder om ens egen.
(Beskrivelsen er taget fra websiden)

Ideen var at jeg skulle melde mig til nogle forskellige sociale arrangementer via sitet, for at opleve hvordan det var. Hvad det kunne give mig. Og om konceptet var interessant at skrive noget mere om.

Singleplus

Det første arrangement jeg tilmeldte mig, var en fastelavnsfest i Odense C hvor der var 100 deltagere. Alle deltagere kan inde på arrangementet se hvem der også deltager, og da var der en der havde set jeg var tilmeldt og samtidig nyt medlem. Han var så flink at invitere mig til et noget mindre arrangement 14 dage før, som han afholdte. Til dette arrangement ville der deltage en del andre som også skulle med til fastelavnsfesten. På den måde mente han at jeg ikke ville føle mig helt alene, når jeg mødte op til fastelavnsfesten.

Jeg takkede ja til hans invitation

Det var meget grænseoverskridende at møde op den fredag aften hos en flok ukendte mennesker. Jeg ANEDE ikke hvad jeg gik ind til, men jeg havde besluttet mig for at det var NU der skulle ske en radikal ændring i mit liv.

Med hamrende hjerte og en puls der lå noget over normalen, ringede jeg på døren. En mand der var nogle år ældre end jeg, åbnede døren og inviterede mig indenfor. Der var allerede kommet en del andre gæster også, og jeg fik hilst på dem alle. Vi spiste mad sammen og vi havde en rigtig hyggelig aften. Nogle ville sidenhen i byen, men så modig var jeg ikke, så jeg kørte hjem sidst på aftenen.

Mange af de mennesker jeg mødte den første aften i mit nye liv, har jeg stadig kontakt til den dag i dag!

Fastelavnsfesten blev minderig på mange fronter (nej sikkert ikke på den måde du tænker lige nu 😉 ) men jeg havde fået lokket min nabo med, som også var fraskilt og single. Hende og jeg troppede op på Rådhuskælderen i Odense en meget kold lørdag aften, iklædt 80’eroutfit (det var dresscoden) med en blanding af forventning og nervøsitet.

Det viste sig at blive en brag af en fest, hvor vi skulle have været med nattoget hjem klokken 2.00 men først kom afsted kl. 5.00 fordi vi dansede hele natten (nåh ja og fik en drink eller 2 i baren 😉 )

Hvor har vi grinet af de oplevelser vi fik mange gange siden da 🙂

Om nogle dage kan du læse om, hvad sammenholdet med andre ligesindede gjorde for mig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.